Індивідуальні настройки - Identities

Налаштування слухового апарату, адаптовані під ваші уподобання

Обробка сигналів в слуховому апараті є складну операцію з численними параметрами, що вносять зміни в налаштування пристрою. Стало очевидно, що деякі з цих факторів мають відношення до можливостей користувача слухових апаратів таким, як вік, когнітивна здатність і спосіб життя.

Відмінна продуктивність і природний звук

Компанія Oticon використовувала методологічний підхід при виборі налаштувань, які відповідають вашим можливостям і перевагам. Дані настройки згруповані в індивідуальні параметри, виходячи з різних типів кінцевих користувачів. Дані індивідуальні параметри надають допомогу при здійсненні точних налаштувань.

Дані параметри не є статичними, а можуть змінюватися і еволюціонувати в міру набуття вами досвіду. Тому вони можуть регулюватися в міру зміни ваших потреб, щоб підтримати відповідні налаштування, які зроблять ваш досвід як можна більш позитивним.

 

Основні технології

Останні статті

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
слухові апарати

Як зрозуміти, що потрібні слухові апарати

Втрата слуху може спіткати будь-кого в будь-якому віці. Відбуватися це може як раптово, так і поступово, і багато людей цього може просто не відчувати.
Читати далі
Діагностика слуху на прийомі у лікаря-сурдолога. Консультація щодо відновлення слуху - яка вірогідність?

Чи можна відновити слух?

Порушення слуху — проблема, яка торкається мільйонів людей. Тому не дивно, що виникає стільки питань про те, чи можна відновити слух. Скажімо так: на сьогоднішній день порушення слуху можна компенсувати.
Читати далі
  • uk
  • ru