Бездротове підключення - Connectivity

Легке і безпроблемне бездротове підключення з ConnectLine

Інтелектуальне рішення бездротового зв'язку компанії Oticon пропонує прямий зв'язок з пристроями, такими як телефони або віддалені мікрофони, відтворюючи ці звуки безпосередньо через Ваші слухові апарати, тому Ви зможете почути їх більш чітко, не заважаючи та не порушуючи слухове сприйняття інших, що знаходяться поруч, людей.

Подібним чином у Вас є можливість адаптуватися до того, що Ви слухаєте і насолоджуватися звуками, які Вам подобаються, безпосередньо в Ваших вухах через слухові апарати.

Бездротова система допомагає Вам вибрати вхідний сигнал за допомогою найменшої кількості кроків і робить процес якомога легшим. Відповідь мобільним телефоном настільки ж простий, що і натискання однієї кнопки. Крім цього, деякі слухові обставини виявляються в кінцевому підсумку легшими для людини зі слуховим апаратом, ніж для людей з нормальним слухом. Наприклад, Ви можете слухати телефон в обох вухах, що традиційні телефони не зможуть Вам запропонувати.

Як працює ConnectLine?

Спробуйте дізнатися, як ConnectLine і Streamer працюють як єдина інтегрована система, яка може передавати звуки бездротовою мережею до Ваших слухових апаратів від телевізора, телефону, комп'ютера і багатьох інших пристроїв:

 

Останні статті

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
слухові апарати

Як зрозуміти, що потрібні слухові апарати

Втрата слуху може спіткати будь-кого в будь-якому віці. Відбуватися це може як раптово, так і поступово, і багато людей цього може просто не відчувати.
Читати далі
Діагностика слуху на прийомі у лікаря-сурдолога. Консультація щодо відновлення слуху - яка вірогідність?

Чи можна відновити слух?

Порушення слуху — проблема, яка торкається мільйонів людей. Тому не дивно, що виникає стільки питань про те, чи можна відновити слух. Скажімо так: на сьогоднішній день порушення слуху можна компенсувати.
Читати далі
  • uk
  • ru