• Головна >
  • Новини >
  •  Участь Центру слухової реабілітації «Аврора» у XIII з'їзді отоларингологів України

Участь Центру слухової реабілітації «Аврора» у XIII з'їзді отоларингологів України

19-22 вересня 2021 року в Одесі відбулася значна медична подія - ХІІІ з'їзд отоларингологів України, одним з активних учасників якого став Центр слухової реабілітації «Аврора».

На своєму стенді Центр «Аврора» представив лінійку аудіологічного обладнання для обстеження органів слуху Interacoustics (Данія), слухові апарати Oticon (Данія), а також системи кохлеарної імплантації компанії Oticon Medical (Франція, Данія).

Було організовано воркшоп та проведені консультації з приводу сучасного оснащення державного й приватного кабінетів ЛОР-лікаря.

Також на з'їзді з доповідями виступили українські й міжнародні експерти.

Медичний директор, лікар-сурдолог, отоларинголог, дитячий отоларинголог Медичного центру «Аврора» - Олена Сербін у своїй доповіді на тему «Діагностика слуху та реабілітація дітей з порушенням спектру слухової нейропатії» поділилася з учасниками практичним досвідом діагностики та успішної реабілітації дітей зі складною патологією звукосприймаючого апарата та провідних шляхів слухового аналізатора

Radchenko, Minayev, Solonchuk
Егвін ван ден Хойвель

А представник компанії Oticon Medical - старший директор з хірургічної підготовки Егвін ван ден Хойвель (Данія) став автором доповіді «Складні випадки кохлеарної імплантації та вибір електродної решітки». Висвітлив питання, що у бренду Oticon Medical є варіанти електродної решітки для кохлеарної імплантації, які підходять для різних хірургічних потреб та форм завитки. Розповів приклади власного досвіду важких та нетипових випадків кохлеарної імплантації та варіанти їх вирішення.

Висловлюємо вдячність організаторам XIII з'їзду отоларингологів України за запрошення до участі.

Цей захід став чудовою можливістю поспілкуватися з колегами та партнерами з різних областей України та проінформувати членів Українського наукового медичного товариства лікарів-оториноларингологів про новації у галузі діагностики слуху і слухової допомоги.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru