Оновлення мобільного застосунку Oticon Companion для зручності керування слуховими апаратами

На початку 2023 року компанія Oticon випустила новий зручний застосунок Oticon Companion, в якому було об’єднано функції двох попередніх застосунків - Oticon ON та Oticon RemoteCare.
Мобільний застосунок Oticon Companion – це нова розробка, за допомогою якої користувачі сучасних слухових апаратів Oticon можуть легко керувати своїми слуховими рішеннями, знаходити їх, якщо загубили, підключатися до улюблених пристроїв та отримувати дистанційну підтримку спеціаліста слухової допомоги. І це ще не повний перелік можливостей цього застосунку.

Connectivity_iPhone_14

7 вересня 2023 року - велике оновлення застосунку Oticon Companion – версія 1.2.1

Завдяки цьому користувачів слухових апаратів Oticon очікує багато новинок та переваг:

  • Попередження Індикатором батареї на скільки годин і хвилин вистачить залишкового заряду.
  • Hearing Fitness™.
  • Інформування про важливі новини, усунення несправностей – Конективність та Контекстна допомога.
  • SpeechBooster (платформи Velox S і новіші).
  • Запам’ятовування налаштувань гучності (наразі тільки для слухових апаратів Oticon Real).
  • Звуковий еквалайзер (наразі тільки для слухових апаратів Oticon Real).

І це лише початок. В майбутньому Oticon Companion буде оновлюватися та доповниться ще багатьма корисними функціями та властивостями!

Рекомендуємо всім користувачам слухових апаратів Oticon перейти на застосунок Oticon Companion, особливо, якщо користуєтеся слуховими апаратами на платформі Polaris та Polaris R (Oticon Real, Oticon More, Oticon Zircon, Oticon Play PX).

До уваги користувачів слухових апаратів Oticon

Раніше у вас на телефоні могли бути встановлені два застосунки – Oticon ON та Oticon Companion, при цьому використовувати можна було лише один з них.
Незабаром застосунок Oticon On припинить свою роботу.

  1. Для всіх користувачів iPhone - застосунок Oticon ON припинить працювати з 12.09.2023 (коли Apple випустить iOS17), і в цей день користувачі ON отримають пряме посилання на завантаження додатку Oticon Companion, а також повідомлення про необхідність видалити додаток Oticon ON зі своїх пристроїв.
  2. Для всіх користувачів Android - застосунок Oticon ON припинить працювати з 31.10.2023, і в цей день користувачі ON отримають пряме посилання на завантаження додатку Oticon Companion, а також повідомлення про необхідність видалити додаток Oticon ON зі своїх пристроїв.

 

Companion

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk
  • ru