• Головна >
  • Статті >
  •  ТОП-10 порад по догляду за слуховими апаратами в літній період

ТОП-10 порад по догляду за слуховими апаратами в літній період

Сучасні слухові апарати Oticon мають кращу ударостійкість, підвищену водостійкість корпусу, ступень захисту рівня IP68. Тому слухові аппараты Oticon менш страждають від наслідків ударів, падіння і можуть працювати навіть після двогодинного перебування в воді.

Проте, слід пам'ятати, що слухові апарати дуже делікатні вироби і вимагають дбайливого догляду.

Перші вороги слухових апаратів - це волога, піт і вушна сірка, які при попаданні в слуховий апарат можуть впливати на його складові - електронні компоненти.

Ми підготували для Вас ТОП-10 порад, яких слід дотримуватися, щоб слухові апарати працювали якомога краще і прослужили Вам якомога довше.

1. Не використовуйте слухові апарати на пляжі, в басейні, душі.

Обов'язково знімайте слухові апарати перед плаванням. Не залишайте їх біля водойми, басейну, душа.

2. При використанні засобів для загару, парфумерії, лаку для волос, захисних аерозолів від комах знімайте слухові апарати!

Після використання даних засобів обов'язково вимийте руки з милом, а потім вставляйте апарати.

3. Категорично заборонено використовувати для нанесення на шкіру харчову соду, тальк та інші речовини.

В літній період збільшується потовиділення в районі голови і вух. Деякі радять використовувати перевірені дідівськи засоби, такі, як харчова сода, тальк і т. інш. для зменшення потовиділення. Пам'ятайте, що ці речовини можуть вивести з ладу слуховий апарат!

4. Уникайте потрапляння прямих сонячних променів на слуховий апарат.

Якщо немає можливості перечекати спеку в тіні або в приміщенні, обов'язково одягайте головні убори: бейсболку, бандану, капелюх або хустку. Ці заходи також допоможуть уникнути сонячного або теплового удару.

5. Слухові апарати слід дбайливо протирати від вологи м’якою тканиною.

Після перебування під сонцем або дощем, після занять в тренажерному залі не забувайте висушити і витерти піт і вологу навколо вушної раковини і в слуховому проході.

6. Не можна брати слухові апарати брудними або мокрими руками.

Дотримуйтесь правил особистої гігієни: мийте руки або використовуйте вологі серветки; перед тим, як встановити слухові апарати.

7. Кожен день просушуйте слухові апарати.

Для просушування слухових апаратів слід залишати батарейний відсік апарату на ніч відкритим і використовувати спеціальні осушуючі засоби, які можна придбати в Медичному центрі АВРОРА.

8. Тримайте індивідуальні вушні вкладки в чистоті.

Обов'язково мийте індивідуальні вушні вкладки не рідше одного разу на тиждень.

9. Не протирайте слухові апарати спиртом!

Щоб слухові апарати були чистими досить дотримуватися пунктів 5,6,7,8.

10. Бережіть слухові апарати від домашніх тварин.

Знімаючи апарати, вимикайте і ретельно ховайте їх: почувши писк апарату, тварини можуть почати з ним грати і можуть прокусити або проковтнути слуховий апарат або вкладку.

Останні статті

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
слухові апарати

Як зрозуміти, що потрібні слухові апарати

Втрата слуху може спіткати будь-кого в будь-якому віці. Відбуватися це може як раптово, так і поступово, і багато людей цього може просто не відчувати.
Читати далі
Діагностика слуху на прийомі у лікаря-сурдолога. Консультація щодо відновлення слуху - яка вірогідність?

Чи можна відновити слух?

Порушення слуху — проблема, яка торкається мільйонів людей. Тому не дивно, що виникає стільки питань про те, чи можна відновити слух. Скажімо так: на сьогоднішній день порушення слуху можна компенсувати.
Читати далі
  • uk
  • ru