Просторовий звук - Spatial Sound

Складна звукова обстановка легко переборна з функцією Spatial Sound (Просторовий звук)

Недарма у нас є два вуха. Два вуха з двох боків голови дозволяють нам чути світ навколо нас, а не лише світ у нашій голові. Таким чином, ми чуємо звуки, що опиняються праворуч або ліворуч, згори або знизу, близько або далеко від нас.

Різниця в сприйнятті звуку різними вухами використовується органом слуху для розрізнення, звідки надходить той чи інший звук, і дозволяє вам сконцентруватися на звуках, цікавих для вас. Ми також можемо зосередитись на звуку з того боку голови, де він чутніший – і це дозволяє нам відокремити корисні звуки від шуму. Ця функція органу слуху дуже важлива та приходить нам на допомогу, коли світ стає занадто шумним.

Акцент на природних мовленнєвих сигналах

При порушенні слуху людина вже нездатна почути деякі звукові відмінності, а отже, втрачає частину важливої звукової інформації. Слуховий апарат може допомогти частково повернути цю інформацію, однак функція Просторовий Звук в слухових апаратах Oticon не тільки робить ці звуки чутними, але й робить акцент на таких сигналах, коли вам це найважче зробити у певних акустичних умовах.

Саме цей додатковий стимул і компенсує складні ситуації, в яких ви можете опинитися.

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk
  • ru