Посилення Тихої Мови - Soft Speech Booster

Можливість повноцінно чути тихі звуки важлива не тільки для комфортного сприйняття тихої мови.

Діапазон рівнів звукового тиску звичайної розмовної мови складає 30 дБ і містить в собі тихі звуки приголосних, важливі для розуміння мови.

Адекватне посилення тихих звуків слуховими апаратами до останнього часу було складним завданням. У більшості випадків тихі звуки були недо- або перепосилені. Недопосилення приводило до утруднення сприйняття тихою і нормальної розмовної мови; перепосилення супроводжувалося посиленням навколишнього фонового шуму і виникненням акустичного зворотного зв'язку.

Для вирішення завдання адекватного посилення тихих звуків в слухових апаратах Oticon на платформі Inium Sense введена нова унікальна функція слухових апаратів - Посилення Тихого Мовлення. Для реалізації цієї функції використовується традиційна технологія Oticon збалансованого посилення мови, яка забезпечує більш високу, на 3-4 дБ, виборче посилення тихих звуків високочастотної області.

Величина Посилення Тихого Мовлення для кожного пацієнта регулюється при тонкій настройці слухового апарату, в залежності від порогів чутності та індивідуальних особливостей сприйняття тихих звуків. Посилення Тихого Мовлення в поєднанні з технологією збалансованого посилення мови дозволяє забезпечувати належне посилення тихих звуків високочастотної області. Функція Посилення Тихого Мовлення збільшує розбірливість тихої мови 50 дБ УЗД в середньому на 9%, а в окремих випадках - на 20%.

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk
  • ru