Навіщо лікувати втрату слуху

Наш слух - це ключ до активної участі в навколишньому житті, й залишена без уваги втрата слуху робить величезний вплив на наш світ.

Коли відбувається втрата слуху, реакція може бути різною. Життя з втратою слуху може часто призводити до соціальної ізоляції, ми втомлюємося просто від невдалих спроб жити так, як ми жили раніше.

Часом втрата слуху впливає на нас як розумово, так і фізично, і якщо ми ізолюємося, то відмовляємося від звичної діяльності та перестаємо спілкуватися з нашими друзями й сім'єю, починаємо відчувати самотність і відчуженість.

Коли Ви усвідомлюєте свою ситуацію, важливо розірвати цей нескінченне коло й зайнятися проблемою по-справжньому.

Чим раніше Ви подолаєте Ваші проблеми зі слухом, тим більше шансів зберегти більшість з розпізнаваних "звукових картинок", які наш мозок запам'ятовує і зберігає з самого народження, і які допомагають нам швидко оцінити будь-яку ситуацію навколо нас.

 

Звертайтеся за кваліфікованою медичною допомогою до Медичного центру АВРОРА!

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk
  • ru