Чому треба оновлювати слухові апарати та коли саме це краще робити

Більшість людей починають думати про заміну слухових апаратів лише тоді, коли ці пристрої перестають нормально працювати або ж не вмикаються взагалі. В нашій практиці є пацієнти які, наприклад, користуються слуховими апаратами Oticon вже понад 10–15 років.

Навіщо потрібно оновлювати слухові апарати

По-перше, з часом, як і будь-яка техніка, слухові апарати застарівають. Мобільні телефони, комп’ютери, фотоапарати, телевізори та інші пристрої постійно вдосконалюються. Слухові апарати так само. Якщо ви користуєтесь слуховим апаратом більше 5–10–15 років, подумайте, скільки моделей iPhone за цей час випустила компанія Apple. Ніхто ж не ходить з 5-м айфоном, коли вже вийшов 15-й, вірно?

Сучасні базові слухові апарати технологічно перевершують апарати передового класу десятирічної давності. Крім того, виробники з часом перестають випускати запасні частини для старих моделей, оскільки зосередженні на випуску нових пристроїв.

Також з віком слух може змінюватися, тому може виникнути потреба в нових, більш потужних пристроях. Саме тому важливо мінімум раз на рік робити обстеження слуху. Це дозволить вашому лікарю відстежувати будь-які, навіть мінімальні зміни вашого слуху.

потрібно оновлювати слухові апарати
Коли саме варто оновити слухові апарати

Коли саме варто оновити слухові апарати

Тут варто звертати увагу на так звані «червоні прапорці», які говорять про те, що вам варто замінити ваші слухові пристрої.

Ви відчуваєте зміни свого слуху.  Як ми вже казали, з часом наш слух зазнає змін і тому необхідно змінювати налаштування в пристроях. Але інколи одних налаштувань буває замало і необхідно замінити слухові апарати. Тим паче, технічний прогрес не стоїть на місці, технології в слухових апаратах постійно розвиваються, а отже — дають нам більше можливостей і потужності.

Ви на порозі змін у своєму житті. Нова робота? Переїзд в інше місто? Нове коло спілкування? Всі ці зміни в житті означають нові звуки та ситуації, до яких потрібно переналаштовуватися та звикати. А отже може виникнути потреба в слухових апаратах із більшою функціональністю та новими можливостями.

Ви хочете мати більше зв’язку з навколишнім світом. Технічний прогрес не стоїть на місці, сучасні слухові апарати Oticon мають безліч функцій, про які ще кілька років тому ніхто й гадки не мав. Наприклад, новий рівень обробки звуку за допомогою вбудованої глибинної нейронної мережі, що може розпізнавати 12 мільйонів звукових картин з реального життя.

Слухові апарати Oticon сьогодні працюють відповідно вашому мозку, допомагаючи вам краще відокремлювати розмову від фонового шуму, покращуючи розуміння та зменшуючи втому. Більшість апаратів можна легко під’єднати до всіх електронних пристроїв — смартфонів, телевізорів, комп’ютерів, аудіообладнання тощо. Крім того, доступний величезний вибір моделей і розмірів слухових апаратів від абсолютно невидимих внутрішньовушних пристроїв до зручних завушних моделей.

сучасні слухові апарати Oticon

Запрошуємо до нас на прийом, щоб оцінити усі переваги сучасних слухових апаратів Oticon.

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk
  • ru