• Головна >
  • Статті >
  •  Аудіологічна програмування дитячих слухових апаратів

Аудіологічне програмування дитячих слухових апаратів

Турбота про слух з любов'ю до дітей полягає не тільки в розробці спеціалізованої продукції, але і програмного забезпечення для програмування. Це пов'язано з тим, що процедура програмування слухових апаратів для дітей зазвичай відрізняється від процедури яку використовують для дорослих.

При програмуванні слухових апаратів для дітей аудіологи беруть до уваги різноманітні аудіометричні дані, особливості процесу, припущення щодо автоматичних функцій та різні підходи до перевірки.

Компанія Oticon спеціально для підтримки дитячих аудіологів у повсякденній роботі розробила особливий режим програмування дитячих слухових апаратів в програмі Oticon Genie.

Цей режим програмування призначений для використання лікарями-сурдологами та орієнтований на потреби дітей з втратою слуху. Він дозволяє враховувати специфічні особливості налаштування слухових апаратів для маленьких пацієнтів і забезпечує максимально можливу ефективність використання цих пристроїв.

Дати дитині шанс розвивати свою мову

Щоб спростити програмування слухових апаратів для дітей і підлітків, в програмі Genie розроблений гнучкий спосіб вибору параметрів.

Прості у використанні стандартні програмування

Ці програмування, відповідно до віку, в програмі Genie застосовуються до всіх апаратів.

Наприклад:

  • Для дітей у віці 0-3 років спрямованість і управління шумом відключені.
  • Для дітей у віці 4-16 років спрямованість і управління шумом включені.
  • На всіх дитячих слухових апаратах кнопка відключена - тобто відключена функція управління гучністю і задана тільки одна програма.

Ці стандартні програмування можна легко змінити відповідно до індивідуальних потреб.

Розроблено завдяки ретельним дослідженням

DSL v5.0a m [i / o] - це стандарт програмування дитячих слухових апаратів, розроблений Університетом Західного Онтаріо. Ми вважаємо, що створений в результаті багаторічних досліджень і на основі досвіду програмування дитячих слухових апаратів стандарт DSL v5.0a m [i / o] забезпечує найбільш зручну для дітей процедуру програмування. В результаті діти чітко сприймають мову і не відчувають незручностей в будь-яких ситуаціях, що дозволяє їм розвивати свою мову та уміння спілкування.
Остання версія DSL заснована на відгуках дітей і наукових дослідженнях.

Останні статті

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
слухові апарати

Як зрозуміти, що потрібні слухові апарати

Втрата слуху може спіткати будь-кого в будь-якому віці. Відбуватися це може як раптово, так і поступово, і багато людей цього може просто не відчувати.
Читати далі
Діагностика слуху на прийомі у лікаря-сурдолога. Консультація щодо відновлення слуху - яка вірогідність?

Чи можна відновити слух?

Порушення слуху — проблема, яка торкається мільйонів людей. Тому не дивно, що виникає стільки питань про те, чи можна відновити слух. Скажімо так: на сьогоднішній день порушення слуху можна компенсувати.
Читати далі
  • uk
  • ru