Вітаємо нового співробітника ЦСР АВРОРА!

Конюшняк Володимир Олександрович призначений начальником відділу продажу Центру слухової реабілітації АВРОРА з 21 травня 2015 року.

Олена Борисівна Радченко, яка виконувала функції начальника цього відділу, продовжує роботу в АВРОРІ® на посаді Першого заступника Генерального директора та зосередиться на нових напрямках роботи.

- Володимир Олександрович приносить до Центру АВРОРАТМ глибокі професійні знання та величезний досвід роботи у галузі слухової допомоги дітям та дорослим з вадами слуху – говорить Генеральний директор Олександр Іванович Радченко.  - Ми щиро вітаємо Володимира Олександровича з приєднанням до колективу АВРОРАТМ та впевнені, що він зможе надати колегам міцну партнерську підтримку у справі слухової допомоги.

Володимир Олександрович закінчив Національний технічний університет України (КПІ) 1986 року за спеціальністю Електроакустика та ультразвукова техніка, а 1991 року закінчив аспірантуру за цією спеціальністю.  Після закінчення аспірантури до 1995 року працював на Кафедрі електроакустики та ультразвукової техніки КПІ.

З 1995 року і до приходу в АВРОРУ® Володимир Олександрович працював у Науково-виробничому підприємстві ВАБОС на кількох посадах, зокрема, Директора центру слухо-мовленнєвої реабілітації.

Володимир Олександрович глибоко знає методи та технічні засоби слухової реабілітації – слухові апарати, кохлеарні імпланти, системи кісткового проведення з імплантованим кріпленням; діагностичні прилади – аудіометри, імпедансометри, прилади ігрової аудіометрії, отоакустичної емісії, слухових викликаних потенціалів; шкільне обладнання для розвитку слухового сприймання та мовлення.

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk