• Головна >
  • Новини >
  •  Вийшов з друку посібник для занять з дітьми «Перші слова»

Вийшов з друку посібник для занять з дітьми «Перші слова»

Вітаємо сурдопедагога Медичного центру слухової реабілітації АВРОРА Наталію Козак з виходом з друку першої частини посібника «Перші слова».

Сурдопедагог Медичного центру АВРОРА Наталія Козак розробила ілюстрований посібник для дбайливих батьків: для занять, спрямованих на засвоєння малюком окремих звуків, літер і формування умінь вимовляти, читати і писати перші слова.

На полицях кабінету досвідченого сурдопедагога Медичного центру АВРОРА Наталії Козак десятки авторських розробок для роботи з дітьми з порушенням слуху та мовлення. Працюючи за своїми авторськими методиками, Наталія Михайлівна вважає їх важливою та невід'ємною частиною підготовки батьків для домашніх занять з дітьми.

Для цього вона розробляє набори матеріалів, які слугують батькам основою та зразком для роботи над звуками, словами, реченнями, розвитком словникового запасу. Навчання ранньому читанню сприяє кращому запам'ятовуванню звуків, співвіднесенню звукового та писемного образу слів.

Батьки присутні на заняттях та поступово оволодівають ефективними методами розвитку мовлення малюків.

Використання дитячих слухових апаратів Oticon та систем кохлеарної імплантації Oticon Medical забезпечує  розвиток мовлення у дітей з порушенням слуху таким саме шляхом, як і у детей зі слухом у межах норми: звук-слово-речення.

У видавництві «Богдан» вийшла частина перша посібника «Перші слова».
Друга частина, а також посібник «Тексти» очікують на друк.

Ви можете придбати посібник «Перші слова» у Медичному центрі слухової реабілітації АВРОРА.
Вартість посібника – 180 грн.
Автор надає консультації з використання посібника.

Адреса: м. Київ, вулиця Деміївська, 14, Медичний центр АВРОРА

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 31.03.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru