• Головна >
  • Новини >
  • Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України «Сучасні технології діагностики та лікування в оториноларингології», присвяченій 30-річчю з дня заснування Національної академії медичних наук України, яка проходила з 1 по 3 жовтня 2023 року у м. Львові.

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА

Ми висловлюємо вдячність організаторам науково-практичної конференції за запрошення до участі в цьому дуже важливому заході та надану можливість проінформувати членів Українського наукового медичного товариства лікарів-оториноларингологів про новітні досягнення у галузі слухової допомоги, поспілкуватися з колегами та партнерами з різних областей України, а також  продемонструвати  практикуючим лікарям та науковцям весь комплекс медичних виробів для слухової допомоги, які ми використовуємо у своїй медичній практиці та постачаємо у медичні заклади України.

Медичний центр АВРОРА вже понад 30 років співпрацює з компанією Oticon (Данія) - визнаним світовим лідером з наукових досліджень, унікальних технологій, розробки та виробництва слухових апаратів для дітей і дорослих. Обговорюючи питання слухової допомоги, ми проінформували лікарів-отоларингологів, сурдологів України про випуск нових високотехнологічних рішень, що не мають аналогів у світі - слухові апарати на глибинній нейронній мережі Oticon Real та Oticon Own

З 1992 року ТОВ «Центр слухової реабілітації «АВРОРА» як  офіційний дистриб’ютор діагностичного аудіологічного обладнання Interacoustics (Данія) на території України,  надає повний спектр послуг з оснащення обладнанням для діагностики слуху та рівноваги закладам охорони здоров’я, навчальним установам та виробничим підприємствам. Наші спеціалісти забезпечують також калібрування та метрологічну повірку приладів, навчання та тренінги з його ефективного використання, підтримку користувачів, ремонт та сервіс обладнання.

демонстрація аудіометра OtoRead

Дякуємо всім учасникам за увагу, цікаві питання та пропозиції, сподіваємося на подальшу співпрацю з метою підвищення рівня слухової допомоги дітям та дорослим з використанням найбільш сучасних методів та засобів реабілітації слуху.

Детальніше про аудіологічне обладнання  компанії Interacoustics, яке постачає Центр АВРОРА, можна дізнатися на  спеціалізованому сайті про медичне обладнання Interacoustics - Аудіологічне обладнання Interacoustics (audiometers.biz)

© Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2023.  Всі права збережені.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru