Центру слухової реабілітації "Аврора" - 30 років!

Історія Центру слухової реабілітації «АВРОРА» почалася в 1991 році, саме в той рік, коли Радянський Союз припинив своє існування, а Україна отримала очікувану незалежність та обрала свого першого президента. Так, центру «АВРОРА», як і українській державній незалежності, виповнилося 30 років!

В той далекий метушливий 1991-ий рік компанія «АВРОРА» складалася лише з декількох ентузіастів – її засновників. Вони були поважними експертами в різних сферах – від медицини до інженерії, та мріяли допомагати українським дітям і дорослим з порушенням слуху та мовлення. Але тоді ще не знали, як втілити цю мрію в реальність, а просто почали багато й наполегливо працювати.

Oleksandr Radchenko, Olena Sokolva, Yurii Sokolov 1991

Дуже скоро до них приєдналися інші експерти та фахівці слухової допомоги, що повірили у мрію, та захотіли стати її частиною. А потім відбулися й доленосні зустрічі - спочатку із представниками данського виробника слухових апаратів Oticon, а трохи з часом – і компанії Interacoustics, що випускає одне з найкращих у світі аудіологічних обладнань.

Сьогодні, через 30 років, Центр слухової реабілітації «АВРОРА» - це потужна компанія, в якій кожен співробітник – фахівець найвищого рівня. Це чуйні люди, які роблять добру справу. Розуміють свою відповідальність перед пацієнтами та усвідомлюють їх довіру.

Зараз центр «АВРОРА» - це повний комплекс слухової допомоги – від діагностики до слухопротезування. Красивий затишний медичний центр, уважні лікарі та європейський рівень надання медичних послуг. Найсучасніше обладнання і найтехнологічніші слухові рішення. Чесність, відкритість та використання в роботі медичних протоколів, що базуються на методах доказової медицини. Впровадження лише безпечних і ефективних методів слухопротезування, постійне підвищення кваліфікації спеціалістів та навчання, навчання, і ще раз навчання.

audiometry, tympanometry, KSVP, deafness, modern hearing center

Не дивно, що й свій день народження Центр слухової реабілітації «АВРОРА» відсвяткував великим симпозіумом, на який були запрошені не лише співробітники компанії, а й наші добрі партнери з України та іноземні гості.

Засновники «АВРОРИ» - Олена Соколова, Юрій Соколов та Олександр Радченко розповіли історію компанії та основні етапи її становлення. Подякували колегам та привітали їх із ювілеєм.

Supervisory Board of Aurora Medical Center

Клаус Хорнеман, директор з продажу Oticon (Данія) згадав своє знайомство з «Авророю» та в яскравій презентації продемонстрував досягнення «Oticon» в сучасній галузі слухової допомоги.

Магістр з аудіології та міжнародний тренер Oticon Бобей Кім представила флагманські слухові апарати Oticon More та розповіла про клінічні докази їх ефективності.

Grzegorz Grajewski, Matthias Sorensen, Klaus Hornemann

Тема промови Гжегоша Граєвського, менеджера з продажу була присвячена діяльності Oticon Medical та ефективності її продукції – систем кохлеарної імплантації для дітей і дорослих.

Матіас Соренсен, менеджер з продажу Interacoustics розповів про лінійку аудіологічного обладнання.

Виступи спеціалістів Медичного центру «АВРОРА» були присвячені актуальним питанням діагностики та реабілітації дітей та дорослих.

Consumer choice 2021

Також до дня народження «АВРОРА» отримала чудовий подарунок – її визнали одним з кращих постачальників товарів та послуг України 2021 року та вручили відзнаку «Вибір споживача 2021». Це підтвердило якість та надійність послуг, які надає «АВРОРА» та продемонструвало престижність компанії й вагомий внесок у розвиток галузі.

Після закінчення симпозіуму засновники, співробітники та партнери згадали про минуле, розповіли про сьогодення та подивилися у майбутнє. Було багато посмішок, добрих розмов, і звичайно, привітань центру «АВРОРА» з днем народження. А завершив цей чудовий день святковий торт, прикрашений свічками.

Pie 30, cake 30

Відзначивши таким чином 30-річний ювілей, ми пораділи досягнутим результатам, однак не збираємось зупинятися на досягнутому. Продовжуємо йти уперед заради тієї самої мети, що сформувалася ще у 1991 році - надавати якнайкращу допомогу пацієнтам з порушенням слуху та мовлення!

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru