• Головна >
  • Новини >
  • Центр слухової реабілітації "АВРОРА" отримав нагороду "Вибір споживача 2021"!

Центр слухової реабілітації "АВРОРА" отримав нагороду "Вибір споживача 2021"!

За відмінну якість послуг, що мають високий попит серед споживачів та підтверджені реєстром кращих постачальників товарів та послуг

 

Центр слухової реабілітації АВРОРА входить до переліку значущих і пріоритетних компаній галузі за  КВЕД 86.22 «Спеціалізована медична практика» та визнаний якісним постачальником товарів і послуг в регіоні (м. Київ). Підтвердженням високого статусу стало вручення Національного сертифікату.

Надання якісної професійної слухової допомоги для дітей і дорослих на рівні кращих світових клінік у цей складний час, коли весь світ бореться з пандемією, було нашим головним завданням 2021 року.
Хороший слух є запорукою фізичного здоров’я, необхідною умовою для спілкування та обміну інформацією між людьми, що дуже необхідно саме зараз.

А для немовлят та малюків – рання діагностика та своєчасна професійна слухова допомога мають критичне значення та є невід'ємною складовою успішного майбутнього дитини.

National certificate Consumer choice 2021 Aurora

Ми швидко адаптувалися до викликів, працюємо в повному обсязі, щоб наші пацієнти мали доступ до найкращих слухових технологій, необхідних методів діагностики слуху, підбору та програмувань, сервісного обслуговування слухових рішень (слухових апаратів Oticon, систем кохлеарної імплантації Oticon Medical) тощо.
Усі медичні вироби, які постачає Центр АВРОРА® – слухові апарати, системи кохлеарної імплантації, діагностичні прилади – сертифіковані на відповідність державним Технічним регламентам та дозволені для клінічного використання в Україні. При цьому  ми приділяємо величезну увагу якості, для забезпечення якої ми постійно вивчаємо рівень задоволеності пацієнтів, користувачів виробів.

Щиро дякуємо всім нашим клієнтам, колегам, партнерам та однодумцям за визнання та підтримку!

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru