• Головна >
  • Новини >
  •  Прем’єра вистави за участю дітей з порушенням слуху

Прем’єра вистави за участю дітей з порушенням слуху

Неталановитих дітей не буває. Потрібно лише підтримати те, що дано від народження. Саме із цією метою інклюзивний театр «Почути світ» запроваджує проекти і доводить суспільству, що можливості дитини, яка змогла почути цей світ - безмежні!

Представники Медичного центру слухової реабілітації АВРОРА відвідали виставу дітей з порушенням слуху - "Чаклунки-дивачКИ", прем’єра інклюзивного театру "Почути світ"  якого відбулася 20 серпня у ТЮГ м. Києва.  Найталановитіші діти продемонстрували, як яскраво можна реалізувати свої таланти: співати, танцювати, займатися творчістю, зривати бурхливі оплески залу і бути абсолютно інтегрованими в сучасний світ!

Всі ролі у виставі виконували 17 дітей з різних міст України: Житомира, Дніпра, Чернівців, Харкова, Чернігова, Києва. Серед них є діти з системами кохлеарної імплантації, слуховими апаратами, а також діти зі слухом у нормі.

На фото: Актори інклюзивного театру «Почути світ»

Ми побачили, як участь в загальному творчому проекті настільки об'єднує і мотивує дітей, що з глядацької зали ви ніколи не здогадаєтеся, що деякі актори мають порушення слуху.
У виставі йдеться про те, як повернути можливість чути. Так три чаклунки за допомогою своїх чар і чарівної мушлі повертають слух двом зайчикам.
У свою чергу нам всім потрібно зробити так, щоб у цієї дитячої казки був завжди хороший добрий кінець. Здоров'я наших дітей - це своєчасна діагностика та кваліфікована допомога.

На фото: Генеральний директор Центру слухової реабілітації "АВРОРА" Олександр Радченко привітав учасників з прем'єрою

Дуже дякуємо за запрошення та неперевершені емоції маленьким акторам, їх батькам, творчому колективу "Почути світ!": Ірині Лисенко– керівнику; Лана Ра – авторці п’єси, драматургині; Олені Науменко та усьому художньому колективу.

Бажаємо творчих успіхів та щасливого дитинства, сповненого Звуків!

 

© Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2019.  Усі права збережені.

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk