• Головна >
  • Новини >
  • Правила поведінки в Медичному центрі під час повітряної тривоги

Правила поведінки
в Медичному центрі
під час повітряної тривоги


Шановні клієнти та працівники!

Якщо, перебуваючи в Медичному центрі, ви отримаєте сповіщення про початок повітряної тривоги, вам необхідно якнайшвидше вийти з будівлі та пройти до найближчого укриття - метро «Деміївська».


 

Сирени включаються при загрозі авіанальоту чи ракетного удару, від початку сигналу до атаки може пройти від 7- 10 хвилин, тому покидати приміщення потрібно швидко, спокійно, дотримуючись вказівок відповідального медичного персоналу.

Під час повітряної тривоги ведення прийому та робота каси припиняються, Медичний центр зачиняється, відвідувачі та працівники прямують до укриття. Перебування на парковці біля Медичного центру може бути небезпечним.

Ми дбаємо про безпеку відвідувачів та працівників і наполегливо просимо не ігнорувати сигнал повітряної тривоги та залишатися в укритті до його офіційної відміни.
Медичний центр відновить роботу та прийом протягом 30 хв. після офіційної відміни повітряної тривоги.


Звертаємо увагу, що через наведені обставини можливі зміни в графіку роботи лікарів: перенесені або скасовані часи прийому.


Залишаючись в будівлі під час повітряної тривоги, відвідувачі та працівники наражаються на ризик загрози життю та здоров’ю внаслідок руйнування конструкцій, уламків скляних елементів вікон, дверей та вітрин тощо. Медичний центр не несе відповідальності за життя і здоров’я пацієнта або особи що його супроводжує.

Дякуємо Вам за відповідальне ставлення до своєї безпеки та бажаємо всім мирного неба!
Бережіть себе та близьких. Будьте здорові!

З повагою,
адміністрація Медичного центру.

the route to the shelter during the air alarm of the Demiivska metro

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru