• Головна >
  • Новини >
  • Соціальна програма «Почути Україну» для дітей з порушенням слуху

Cоціальна програма «Почути Україну»

для дітей з порушенням слуху


Безкоштовна діагностика слуху для дітей з порушенням слуху


За сприянням та підтримки Благодійного Фонду «Жовта Допомога» та Фундації RAZOM

спонсори проекту

 


Чому це важливо?

У багатьох дітей війна забрала безтурботне дитинство, але не можна допустити, щоб вона позбавила дітей щасливого майбутнього. Слух особливо важливий для гармонійного розвитку дитини, повноцінної соціалізації та успішного навчання. Своєчасне та постійне відстеження стану слуху дитини є обов’язковою складовою слухової допомоги. На здоров'я дитини можуть впливати дуже гучні звуки війни, стреси та хвороби. Якщо ви помітили, що дитина не реагує на звуки, не говорить або розмовляє гірше, ніж її однолітки або ви помітили, що в дитини змінився слух, що вона стала гірше чути, наявні слухові апарати вже не допомагають тощо – скористайтеся нагодою та обов'язково пройдіть обстеження слуху за соціальною програмою!

Для кого призначена соціальна програма?

Ця соціальна програма призначена для дітей віком від 0 до 17 років, які мають порушення слуху.

Умови участі у соціальній програмі:

  • Строк дії програми з 21.11.22 по 29.12.22 включно

  • До участі в соціальній програмі запрошуються діти з порушення слуху віком від 0 до 17 років

  • Надання медичних послуг з діагностики слуху безкоштовно*

    *мається на увазі надання медичних послуг педіатричним сурдологічним пацієнтам віком від 0 до 17 років.


    Обстеження слуху за рекомендацією лікаря згідно з віком та індивідуальними особливостями розвитку дитини: комп’ютерна об’єктивна аудіометрія (КСВП), ігрова аудіометрія, суб’єктивна аудіометрія – безкоштовно для учасників програми.

  • У випадку, якщо дитина користується слуховими апаратами (незалежно від виробника та торгової марки), то, за бажанням клієнтів, верифікація слухових апаратів: аналіз слухових апаратів, вимірювання реального вуха та аудіометричні дослідження – безкоштовно.

  • Якщо за результатами діагностики слуху буде рекомендовано слухопротезування, то, за бажанням клієнтів, підбір та програмування слухових апаратів, що підходять дитині відповідно до вимог сучасного дитячого слухопротезування та особливостей індивідуального розвитку дитини — безкоштовно.

  • Інші медичні послуги підлягають оплаті згідно з чинним Прейскурантом

Що входить до безкоштовного обстеження слуху?

baby with hearing aid

Для новонароджених та малюків

комп’ютерна об’єктивна аудіометрія (КСВП), у випадку показань - підбір та програмування слухових апаратів за результатами обстеження слуху.

the little boy can't hear

Для дошкільнят та молодших школярів

ігрова або суб’єктивна аудіометрія, у випадку показань - підбір та програмування слухових апаратів за результатами обстеження слуху.

Teenagers at school with hearing aids

Для підлітків

суб’єктивна аудіометрія, у випадку показань - підбір та програмування слухових апаратів за результатами обстеження слуху.

Як буде

проходити обстеження?

thumbnail

Консультація

Лікар проведе ЛОР-огляд, збере анамнез та призначить відповідне обстеження слуху.Вид обстеження призначається лікарем-сурдологом відповідно віку, індивідуальному розвитку дитини та вимогам, що пред'являються до сучасного дитячого слухопротезування.

hearing examination in children

Обстеження

Буде проведене одне з трьох видів обстеження: комп’ютерна об’єктивна аудіометрія (КСВП), ігрова аудіометрія або суб’єктивна аудіометрія. В залежності від виду обстеження воно може тривати від 30 хвилин до 2 годин.

testing of hearing aids in children

Рекомендації

За отриманими результатами лікар-сурдолог надасть оцінку стану слуху дитини та рекомендації щодо подальших дій для покращення слухового сприймання дитини.

Забезпечте дитині всі умови для успішного розвитку, навчання та соціалізації.

Не відкладайте на «після війни» розвиток дитини!

Звертайтесь вчасно за слуховою допомогою!

Соціальна програма

Бережіть себе, будьте здорові!

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru