Oticon Opn - найкраще рішення для дітей та молоді!

Діти з порушенням слуху часто перебувають у ситуаціях, коли складно все почути та зрозуміти. Слухові апарати Oticon Opn завдяки своїй потужності, непомітності та можливості підключення до Інтернету та зовнішніх пристроїв, допоможуть  почуватися впевнено та жити повноцінним життям.

Виняткова технологія, що міститься в мініатюрному корпусі Oticon Opn™, допоможе почути справді природний, об’ємний звук на всі 360 градусів навколо навіть у дуже складній шумній обстановці. За допомогою Oticon Opn можна визначити, звідки походить звук (у тому числі, звуки мовлення), визначити кожен звук окремо, відокремити мовлення від навколишнього шуму та зрозуміти, про що говорять декілька співрозмовників одночасно.
Oticon Opn – це можливість спілкування  по телефону, прослуховування улюблених музичних композицій або перегляд відео на YouTube. Слухові апарати Opn оснащені технологією Bluetooth, тому за їх допомогою можна прослуховувати у відмінній якості аудіозаписи прямо з мобільного телефону, планшету, безпровідної гарнітури та інших пристроїв.

Відкрийте для себе безмежні можливості слухових апаратів Oticon Opn з підключенням до інтернету!

Запрошуємо школярів та студентів до Медичного Центру слухової реабілітації АВРОРА на підбір та настроювання слухових апаратів Oticon Opn. 

teen-enjoy-videos-and-films

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 31.03.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru