• Головна >
  • Новини >
  •  Осіння конференція Українського наукового медичного товариства лікарів-оториноларингологів у місті Дніпро

Осіння конференція Українського наукового медичного товариства лікарів-оториноларингологів у місті Дніпро

Центр слухової реабілітації АВРОРА® взяв участь в осінній науково-практичній конференції  ГО "Українське наукове медичне товариство лікарів-оториноларингологів" з міжнародною участю «Сучасні технології діагностики та лікування в оториноларингології», яка проходила з 6 по 8 жовтня у м. Дніпро.

«Центр слухової реабілітації АВРОРА® використовує у своїй медичній практиці обладнання компанії Interacoustics, а також і  постачає його у інші медичні заклади України. Обладнання Interacoustics проходить щоденне випробування в реальному житті, де сурдологи, отоларингологи, дослідники та персонал клінік поєднують свій досвід і знання, щоб змінити на краще життя їх пацієнтів  Для застосування у практиці медичні вироби мають бути сертифікованими на відповідність регуляторним вимогам. Центр слухової реабілітації АВРОРА® є Уповноваженим представником компанії Interacoustics в Україні і відповідає за виконання усіх регуляторних вимог на ринку. Ми впевнені у нашому партнері компанії Interacoustics та найвищій якості цих приладів. Але потрібно зазначити, що ефективність використання його залежить від багатьох факторів, у першу чергу, як саме прилади  встановлені на місці у клініці, а також як фахівці закладу навчені користуванню ними та як вони обслуговуються протягом усього терміну користування. Для цього Центр слухової реабілітації АВРОРА® забезпечує калібрування та метрологічну повірку приладів, навчання та тренінги з його ефективного використання, підтримку користувачів, ремонт та сервіс обладнання» - розповів делегатам  генеральний  директор Центру слухової реабілітації АВРОРА Олександр Радченко.

На фото: інформування делегатів Українського наукового медичного товариства лікарів-оториноларингологів

Про аудіологічне обладнання  компанії Interacoustics, яке постачає Центр АВРОРА, можна дізнатися на  спеціалізованому сайті про медичне обладнання Interacoustics  - www.audiometers.aurora.ua. На сайті є детальна інформація про аудіометри, імпедансметри, прилади для реєстрації отоакустичної емісії та слухових викликаних потенціалів (СВП), аналізатори для вимірювань характеристик слухових апаратів, прилади для вимірювання на реальному вусі (REM), вестибулярні стимулятори, відеоністагмографи, відеоотоскопи тощо.

На фото: демонстрація комплексу медичних виробів для слухової допомоги

Заступник генерального директора з медичних питань В’ячеслав Федорук висловив вдячність організаторам за запрошення до участі в конференції та надану можливість проінформувати членів Українського наукового медичного товариства лікарів-оториноларингологів про новітні досягнення у галузі слухової допомоги: «Це чудова можливість поспілкуватися з колегами та партнерами з різних куточків України, а також  продемонструвати  лікарям-отоларингологам весь комплекс медичних виробів для слухової допомоги:  – діагностичне обладнання Interacousticsнові слухові рішення Oticonсистеми кохлеарної імплантації Oticon Medical. Сподіваємося на подальшу співпрацю з метою підвищення рівня слухової допомоги дітям та дорослим».

З питань придбання аудіологічного обладнання Interacoustics в Україні, будь ласка, звертайтеся до відділу продажу Центру слухової реабілітації АВРОРА®. Наші фахівці і продемонструють  весь комплекс медичних виробів для слухової допомоги:  діагностичне обладнання Interacoustics, нові слухові рішення Oticon, системи кохлеарної імплантації Oticon Medical та нададуть відповіді на Ваші запитання.

Останні статті

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
слухові апарати

Як зрозуміти, що потрібні слухові апарати

Втрата слуху може спіткати будь-кого в будь-якому віці. Відбуватися це може як раптово, так і поступово, і багато людей цього може просто не відчувати.
Читати далі
Діагностика слуху на прийомі у лікаря-сурдолога. Консультація щодо відновлення слуху - яка вірогідність?

Чи можна відновити слух?

Порушення слуху — проблема, яка торкається мільйонів людей. Тому не дивно, що виникає стільки питань про те, чи можна відновити слух. Скажімо так: на сьогоднішній день порушення слуху можна компенсувати.
Читати далі
  • uk