Медичний пікнік з Медичним центром АВРОРА

19 травня у парку ім. Т. Шевченка м. Києва відбувся фестиваль «Медичні пікніки» в рамках заходу «Рік науки в Києві» з метою зруйнування бар’єрів «лікар–пацієнт», популяризації здорового способу життя у пізнавальній формі та спілкуванні киян з лікарями у неформальній атмосфері.

На фестивалі, влаштованому медичними працівниками та науковцями, кияни у комфортній обстановці поспілкувалися з лікарями різних спеціальностей, послухали лекції про сучасні медичні тренди та проблеми, поставили свої запитання щодо здоров'я. Відвідувачі мали змогу дізнатися, які процеси відбуваються в людському організмі, як надавати першу медичну допомогу й залишатися здоровим тощо.

Представники Медичного центру АВРОРА розповіли про важливість слуху у житті людини, про доцільність раннього виявлення та лікування втрати слуху, надали рекомендації щодо вирішення або запобігання проблем зі слухом, а також проконсультували з питань діагностики та компенсації порушень слуху у дітей та дорослих, продемонстрували сучасні ефективні слухові рішення – слухові апарати Oticon з підключенням до Інтернету та системи кохлеарної імплантації Oticon для вирішення проблем глухоти, а також провели майстер-клас як доглядати за вухами.
У центрі уваги були також питання здоров'я та захисту слуху.

Лікар-сурдолог Медичного Центру АВРОРА Наталія Баліна розповіла  про засоби для захисту вух та слуху, що можна замовити у Медичному центрі АВРОРА: індивідуальні вушні вкладки, які виготовляються за зліпком слухового ходу людини та захищають вухо та слух від шуму, пилу та води.
Це дуже актуально під час літніх відпусток: під час купання у водойомах, робот з газонокосаркою на дачах, їзди на мотоциклах по кручам тощо.

Як уникнути проблем зі слухом?

Поради лікарів-сурдологів Медичного центру АВРОРА:

  • Не наближайтеся до великих потужних колонок, особливо під час рок-концертів
  • Не вкручуйте на повну гучність музику у ваших навушниках.
  • Користуйтеся мобільним додатком на своєму смартфоні для вимірювання рівня звуку.
  • А якщо вам все ж доводиться перебувати у шумі, носіть спеціальні засоби для захисту вух - індивідуальні шумозахисні вкладки або захисні навушники.
  • Користуйтеся захисними навушниками або індивідуальними шумозахисними вкладками, коли працюєте в дуже гамірних умовах. Носіть їх, коли працюєте шумним обладнанням, йдете на полювання або їдете на мотоциклі, тракторі, або іншому “гучному” транспорті.
  • Щоб запобігти ризику попадання води у вухо та внаслідок цього виникнення різних захворювань вуха, рекомендуємо при плаванні у водойомах використовувати індивідуальні водозахисні вкладки.
  • Потрібно час від часу перевіряти слух, особливо тим, хто піддається підвищеному ризику втрати слуху, наприклад, дорослим старше 50 років, особам, які працюють в галасливій обстановці, тим, хто підлягає слухає гучну музику або страждає проблемами органів слуху?

 

Бережіть свій слух!

А за кращим слухом – це до нас! 

Ми допоможемо знайти оптимальне вирішення проблем зі слухом.

А Ви готові до літа та потурбувалися про свій слух?

 

Запрошуємо на діагностику слуху до Медичного центру слухової реабілітації АВРОРА!

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk