• Головна >
  • Новини >
  •  Медичний центр ТОВ «Центр слухової реабілітації «Аврора» акредитований МОЗ України як заклад охорони здоров’я за новими Стандартами

Медичний центр ТОВ «Центр слухової реабілітації «Аврора» акредитований МОЗ України як заклад охорони здоров’я за новими Стандартами

ПРЕС-РЕЛІЗ

МОЗ України акредитував Медичний центр ТОВ Центр слухової реабілітації АВРОРА™ за критеріями Стандартів акредитації закладів охорони здоров’я, затверджених наказом МОЗ України від 14 березня 2011 року № 142 «Про вдосконалення акредитації закладів охорони здоров’я» зі змінами, які набули чинності 17 січня 2014 року за наказом МОЗ України від 20.12.2013 №1116.

«Акредитація центру за новими стандартами є дуже важливим кроком на шляху невпинного поліпшення якості медичної допомоги нашим пацієнтам – від новонароджених до найпохилих», – говорить Головний лікар Центру, лікар-отоларинголог-сурдолог Олена Михайлівна Хоменко.  «Цьому передувала багаторічна наполеглива робота з розробки та втілення найсучасніших клінічних протоколів і методик діагностики та слухової реабілітації, що ґрунтуються на засадах доказової медицини та найновіших досягнень вітчизняної та світової науки і практики.  Головним результатом цієї роботи є забезпечення найкращої медичної слухової допомоги нашим пацієнтам», – продовжує доктор Хоменко.

Поздоровляючи колектив з цим визначним досягненням, Генеральний директор АВРОРИ™ Олександр Іванович Радченко зазначив, що Державна акредитація Медичного центру – це складова цілеспрямованої роботи усіх працівників протягом 23-х років із заснування АВРОРИ™.  «Ми робимо усе можливе як у наданні професійної медичної допомоги, так і в забезпеченні всіх технічних аспектів слухової допомоги – таких як метрологічне забезпечення діагностичного обладнання, контроль якості, виготовлення індивідуальних слухових апаратів і вушних вкладок, забезпечення батарейками та приладдям до апаратів, підтримка гарантії, сервіс та ремонт слухових апаратів Отікон в Україні» – підкреслив Олександр Іванович.

Про Стандарти акредитації закладів охорони здоров’я:

Стандарти акредитації закладів охорони здоров’я – це вимоги до процесу, умов та результатів медико-санітарної допомоги у закладі охорони здоров’я, які затверджені наказом МОЗ України від 14 березня 2011 року № 142 «Про вдосконалення акредитації закладів охорони здоров’я» зі змінами, які набули чинності 17 січня 2014 року за наказом МОЗ України від 20.12.2013 №1116.  Ці нові Стандарти відповідають Загальнодержавній програмі адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу.

На основі Стандартів проводиться експертиза відповідності закладу будь-якої форми власності встановленим критеріям шляхом оцінювання досягнення стандартів по кожному пункту/підпункту.  Оцінці підлягають стандарти, які відповідають профілю закладу та виду лікувально-профілактичної допомоги, що надається закладом.  Відсутність у закладу ліцензії на медичну практику унеможливлює проведення експертизи відповідності закладу встановленим Критеріям та його подальшу акредитацію.

Про компанію:

ТОВ Центр слухової реабілітації АВРОРА™ та працюючий у його складі Медичний центр, який є ліцензованим та акредитованим МОЗ України закладом охорони здоров’я, з 1991 року надає найбільш ефективну слухову допомогу дітям та дорослим з метою створення рівних можливостей для інтелектуального розвитку, спілкування, освіти, роботи та поліпшення якості життя.  Центр – єдиний дистриб’ютор в Україні провідних міжнародних компаній Oticon (світовий лідер у слухових рішеннях) та Interacoustics (найкраще слуходіагностичне обладнання). Центр працює на елітному міжнародному рівні та застосовує передові методики та обладнання. Фахівці АВРОРИ™ здійснюють повний комплекс слухової реабілітації – об’єктивне виявлення (скринінг), ретельну діагностику слуху, слухопротезування, розвиток слуху та мовлення, диспансерне спостереження пацієнтів усіх віків – від новонароджених і немовлят до найпохилішого віку. АВРОРА™ також допомагає фахівцям України та зарубіжжя вирішувати слухові проблеми їх пацієнтів і підопічних – лікарям, педагогам, соціальним працівникам, підприємствам, асоціаціям, благодійним фондам.

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk