• Головна >
  • Новини >
  •  Компанія Oticon отримала дві нагороди CES 2020 у сфері інновацій!

Компанія Oticon отримала дві нагороди CES 2020 у сфері інновацій!

Медичний центр слухової реабілітації АВРОРА вже понад 29 років у своїй практиці використовує найефективніші слухові рішення світового лідера з наукових досліджень у сфері аудіології, розробки та виробництва інноваційних слухових апаратів для дітей і дорослих – компанії Oticon (Данія).

Ми раді повідомити, що дві інноваційні розробки компанії Oticon - слухові апарати Oticon Xceed та Oticon RemoteCare – були особливо відзначені Асоціацією споживчої електроніки (CES) на Всесвітній виставці споживчої електроніки CES 2020. Провідна міжнародна програма CES Innovation Awards щорічно нагороджує найкращі з кращих побутових електронних виробів. Слухові апарати Oticon Xceed були відзначені в дуже конкурентній категорії «Здоров’я та самопочуття» (Health & Wellness), а Oticon RemoteCare - нове рішення у сфері технологій електронної охорони здоров’я, що дозволяє фахівцям слухової допомоги обслуговувати пацієнтів на дому в зручному для них режимі (вихід на ринок запланований у 2020 році) - в категорії «Технології для кращого світу» (Tech for a Better World).

Вже четвертій рік поспіль Oticon отримує відзнаки цієї престижної міжнародної програми, а загальне число нагород CES Innovation Awards, отриманих компанією Oticon, разом з двома новими досягло десяти, у тому числі – три нагороди найвищого рівня в категорії «Найкращі інновації» (Best of Innovation).

«Ми дуже пишаємося нагородами Асоціації споживчої електроніки, якими були відзначені Oticon Xceed та Oticon RemoteCare», - розповів Президент компанії Oticon Ґарі Розенблюм. – «Наша здатність успішно змагатися з найкращими, найнеймовірнішими в світі споживацькими технологіями особливо підкреслює успішність місії Oticon: створювати слухові технології, які реально змінять життя людей на краще».

Oticon Xceed – перші у світі найпотужніші — та ультрапотужніші слухові апарати, оснащені технологіями OpenSound Navigator™ та OpenSound Optimizer™ (технології BrainHearing™, що надають більший доступ до мовлення). Завдяки цій технології, фахівці слухової допомоги можуть надавати користувачам найоптимальнішу в індустрії потужність та підсилення вихідного сигналу—146 дБ УЗД та повне підсилення 87 дБ — без високого ризику зворотного зв’язку (свисту). Тепер люди з важким та глибоким порушенням слуху можуть отримати більше доступу до мовлення протягом цілого дня, чути повну звукову картину на 360° та мати необхідне для них підсилення без суттєвого зниження рівня звуку через ризик зворотного зв’язку.

Oticon_Xceed_with_19-2_Oticon

Oticon RemoteCare полегшує доступ до кваліфікованої персоналізованої допомоги, якої потребують користувачі слухових апаратів, дозволяючи фахівцям слухової допомоги надавати своїм пацієнтам оптимальну підтримку в зручний для обох час. RemoteCare дозволяє пацієнтам та фахівцям зручно та легко провести дистанційний прийом, що особливо важливо протягом перших днів і тижнів з новими слуховими апаратами. Додаток Oticon RemoteCare дозволяє здійснювати передачу даних між слуховими апаратами користувача та апаратурою фахівця слухової допомоги через стабільне інтернет-підключення. Завдяки цьому, фахівці слухової допомоги можуть відрегулювати потрібні налаштування слухового апарату в реальному часі – так само, як при візиті пацієнта до клініки – та отримати миттєві відгуки пацієнта.

«Престижні нагороди, такі як CES Innovation Awards – це можливість продемонструвати на весь світ наші найновіші слухові технології та показати людям незліченні можливості сучасних технологій, що покращують не тільки слух, але й якість життя», - підтвердив Розенблюм.

За матеріалами The Hearing Journal, November 11, 2019

Слухові апарати Oticon Xceed  сертифіковані в Україні як медичні вироби та  наявні у Медичному центрі слухової реабілітації АВРОРА!

Запрошуємо  до Медичного центру АВРОРА, щоб оцінити усі переваги нових слухових апаратів Oticon Xceed!

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 31.03.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru