Акція до ювілею!

З нагоди 30-річчя компанії «Центр слухової реабілітації «АВРОРА» - комплексне обстеження слуху, підбір та програмування слухових апаратів Oticon – безкоштовно!


Тільки до 15.12.2021!          

Ви часто втомлюєтеся, погано розбираєте співрозмовника, особливо в шумних та гамірних місцях? Все складніше стає вести активне життя під час карантину, коли всі оточуючі в масках? Важко брати участь у колективних нарадах, бути на зв’язку з друзями або колегами дистанційно, слухати вебінари, розмовляти телефоном тощо?

 

Вам рекомендують слухові апарати, але не можете наважитися?

Вам просто необхідно спробувати змінити своє життя на краще!


Зробіть крок до кращого слуху!


 

consultation with a deaf and dumb doctor

Запрошуємо на прийом до лікаря-сурдолога за Ювілейною пропозицією, що включає:

 

  1. Комплексне обстеження слуху: консультація лікаря-сурдолога та проведення суб'єктивної аудіометрії з метою оцінки стану слуху;
  2. Підбір слухових апаратів Oticon (Данія) лікарем-сурдологом за результатами комплексного обстеження слуху
  3. Комп’ютерне програмування рекомендованих лікарем-сурдологом слухових апаратів з урахуванням стану слухової функції, віку, стилю життя та індивідуальних побажань клієнта
    безкоштовно!

Для кого буде корисна Ювілейна пропозиція?

Вас хвилюють питання щодо покращення слуху та потрібно пройти обстеження слуху?

Ви бажаєте дізнатися більше про сучасні слухові апарати Oticon, що допомагають розуміти мовлення на рівні нормального слуху?

Ви хочете протестувати та оцінити усі переваги нових слухових рішень Oticon з підключенням до смартфона та інших гаджетів?

 

ця Ювілейна пропозиція для Вас!

man listening in headphones

Як буде проходити

прийом у лікаря-сурдолога?

Консультація_2

Консультація

Лікар-сурдолог, отоларинголог  проведе ЛОР-огляд,  збере анамнез, обговорить  історію порушення слуху для кращого розуміння причини проблем та отримання інформації  про потреби клієнта.

subjective adiometry

Обстеження

 Після чого у спеціальній звукоізольованій кабіні буде проведено  обстеження слуху методом суб'єктивної  аудіометрії (акуметрія, визначення суб`єктивних порогів чутності повітряно- та кістковопроведених звуків та порогів слухового дискомфорту, мовна аудіометрія, камертональні тести).

hearing aid in hands

Найкраще слухове рішення!

 За результатами обстеження  лікар-сурдолог підбере та запрограмує слухові апарати Oticon (Данія) з урахуванням стану слухової функції, віку, стилю життя та індивідуальних вподобань клієнта.

Умови акції:

  • Строк дії: з 15.11.21 по 15.12.21 включно

  • Надання медичних послуг безкоштовно*

    *мається на увазі надання медичних послуг пацієнтам з порушенням слуху віком від 12 років та старше: комплексне обстеження слуху дорослого, що включає: консультацію лікаря-сурдолога, проведення суб’єктивної аудіометрії підбір слухових апаратів, програмування слухових апаратів, що підходять клієнту згідно з результатами обстеження слуху та стилю життя - за 1 грн за послугу.

  • Інші медичні послуги підлягають оплаті згідно з чинним Прейскурантом.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru