Унікальні технології в слухових апаратах Oticon Opn

Для сприйняття всього звукового оточення

Oticon Opn™ працює на підставі нової платформи Velox™. Маленький, але потужний чіп забезпечує надшвидкий і точний аналіз звуків, обробка яких необхідна для підтримки здатності мозку легше розуміти сенс звуків.

Найбільше в слухових технологіях число частотних каналів - 64, гарантує, що звуки обробляються чітко і точно, щоб допомогти відрізнити мову від шуму. Velox сканує навколишнє середовище понад 100 разів на секунду, виконуючи понад 1200 мільйонів операцій за секунду. Це досить швидко, щоб слідкувати за мінливими темами розмов з кількома співрозмовниками в галасливому середовищі, тепер можна знаходити, слідкувати та перемикає увагу на ті звуки, які важливо почути.

Дві системи зв’язку в одному слуховому апараті

Користуйтеся прямим бездротовим підключенням до зовнішніх пристроїв без шкоди для якості звуку.

Вперше, з TwinLink™, дві спеціалізовані системи зв'язку працюють в одному слуховому апараті. Одна система дозволяє слуховим апаратам на лівому і правому вусі "перемовлятися" один з одним для точної просторової орієнтації та визначення напрямку і джерела звуків. Друга - здійснює бездротовий зв'язок мережі з зовнішніми пристроями, такими, як iPhone®, смартфони, телевізори, комп'ютери та багато іншого.

opn-twinlink-400-320
opn-sound-navigator380-320

Краще чути, більше пам’ятати, менше втомлюватися

OpenSound Navigator™ відстежує декілька джерел мови та шуму, тому можна зосередитися на спілкуванні, залишитися уважним до подій навколо, перемикати увагу на те, що необхідно почути.

Традиційна слухова технологія підсилює один голос спереду і відкидає всі інші звуки. OpenSound Navigator сканує навколишнє середовище 100 разів на секунду, щоб проаналізувати та збалансувати кожен зі звуків окремо, роблячи їх доступними і не спотворюючи при цьому. Таким чином, звукова картина навколо виходить більш глибокою і природною.

Керування розмовою

Почувайтеся невимушено навіть у важкому середовищу. Знаходьте, відстежуйте і переносьте увагу на ті звуки, які вам необхідні.

Просторовий Звук - Spatial Sound™ LX зберігає природні відмінності рівнів звучання для кожного вуха, так що орієнтуватися в джерелах і напрямках звуків набагато легше. Просторове сприйняття дозволяє визначити, звідки надходять звуки, і ви можете природно реагувати на розмови та звуки навколо.

opn-spatial-sound-lx-neg358-320
opn-youmatic-343-320

Персоналізація

Звичне звучання

Персоніфікована система налаштувань YouMatic™ LX спеціально пристосовує звуковий супровід до особистих музичних переваг і смаку користувача. Отримуйте задоволення від більш докладної інформації про звукове оточення і від високого рівня якості звуків, що налаштовані так, як ви хочете їх почути.

 

Краще розуміння навіть в складних ситуаціях

Підтримка розмов в складних умовах

Захист мови - Speech Guard™ LX зберігає чіткі, якісні характеристики звуків і нюансів мови для поліпшення здатності розуміння мови в шумі. Слідкуйте за розмовами, від тихих до гучних, з меншими зусиллями, навіть коли кілька співрозмовників конкурують за вашу увагу.

Opn-speech-guard-lx-neg328-320
Opn-soft-speech-booster325-320

Підтримка сприйняття тихої мови

Покращення на 20% рівня розуміння тихих розмов без збільшення гучності.

Тихі звуки, які присутні в 70% ситуацій і розмов, часто не можна почути для людей з порушенням слуху. Soft Speech Booster LX робить тихі звуки більш чутними і дозволяє на 20% краще розуміти співрозмовників з тихими голосами.

Покращена якість звуку, менше спотворень

Багаті і яскраві слухові відчуття, особливо, коли ви слухаєте музику або берете участь в розмовах.

Коли ви прослуховуєте музику або спілкуєтеся з друзями в галасливих місцях (наприклад, на вечірках або стадіонах), звукові піки більш голосніші, ніж такі, з якими можуть впоратися більшість слухових апаратів. Clear Dynamics розширює динамічний діапазон вхідного сигналу, так що ви насолоджуєтеся кращою якістю звуку без спотворень навіть в дуже галасливих умовах.

 

opn-clear-dynamics320

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk
  • ru