Захист мови - Speech Guard

Звуки становяться більш чіткі, звучання більш природним.

Speech Guard - це вдосконалений метод посилення звуку, при якому звуки стають більш чіткі, їх звучання більш природним, і при цьому не "чутно", як пристрій змінює гучність, як змінюється гучність навколишніх звуків. Він зконструйований таким чином, щоб забезпечити оптимальний звук, дозволяючи забути про присутність слухового аппарату.

В стабільній звуковому оточенні система реагує повільно, щоб досягти чіткого та невиправданого звуку, дозволяючи вашому слуху працювати так, як він і повинен працювати. В результаті сигнал стає чітким, стабільним і невираженим, і мозок може розшифровувати такий сигнал з меншою слуховою силою.

Автоматические регулировки

Коли мовна середовище вкрай змінюється - внаслідок будь-яких змін в обговоренні, в якому ви берете участь, або, якщо клапана двері по сусідству, гучність регулюється швидко і автоматично, щоб уникнути надто гучного та некомфортного звуку або неестественного його пропадання.

Помогая зробити мир і все звуки в ньому як можна більш зрозумілими та зрозумілими, Speech Guard дозволяє Вашої слухової системі працювати так, як вона повинна працювати: безвідмовно, ефективно та автоматично.

Останні статті

Центр слухової реабілітації АВРОРА® – Діамантовий дистриб’ютор Oticon!

Ми раді повідомити, що компанія ТОВ "Центр слухової реабілітації “АВРОРА", офіційний постачальник слухових апаратів Oticon, аксесуарів та комплектуючих до них, отримала високу відзнаку – звання Діамантового дистриб'ютора Oticon! Ця нагорода свідчить про нашу наполегливу працю, високу якість обслуговування та надійність у сфері слухової допомоги.
Читати далі

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі
  • uk
  • ru