Щиро вітаємо з Днем захисника України!

У день Покрови Пресвятої Богородиці, яка з давніх часів вважалася покровителькою і заступницею не лише козаків, а й всього українського народу, від усього серця бажаємо всім захисникам міцного здоров’я, добра, миру, щастя та благополуччя!

Це свято не тільки військових, це свято нескорених свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни. Цей день усіх небайдужих, які своєю сумлінною працею, волонтерською роботою забезпечують захист Україні.
Нехай любов і підтримка рідних, незламна віра у щасливе майбутнє рідної землі наддадуть нових сил і натхнення для здійснення майбутніх сподівань.
Слава Україні! Героям Слава!

При плануванні Вашого візиту до нас звертаємо увагу, що у святковий день 14 жовтня у Медичному центрі АВРОРА вихідний день.

З повагою, адміністрація Медичного центру АВРОРА.

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk