• Головна >
  • Новини >
  •  Участь в роботі ІІ Конгресу дитячих оториноларингологів України

Участь в роботі ІІ Конгресу дитячих оториноларингологів України

Фахівці Медичного центру слухової реабілітації АВРОРА® взяли участь у  ІІ Конгресі дитячих оториноларингологів України з міжнародною участю «Актуальні питання дитячої оториноларингології» (до 100-річчя заснування Національної медичної академії післядипломної освіти імені П. Л. Шупика), який відбувся 12-13 жовтня 2018 року у м. Києві.

Виступ Федорука
Заступник генерального директора з медичних питань Центру слухової реабілітації АВРОРА В’ячеслав Федорук виступив з доповіддю «Сучасний алгоритм слухопротезування дітей з вадами слуху» та  розповів, що у Медичному центрі слухової реабілітації АВРОРА®, відповідно до Програми раннього виявлення та втручання в патологію слуху (EHDI), Програми Універсального аудіологічного скринінгу новонароджених (UNHS) розроблені принципи раннього втручання, які можуть бути рекомендовані в медичній практиці як протокол слухопротезування.

Виступ Богданович
Завідувач відділенням розвитку слухового сприймання та мовлення Тетяна Богданович поділилася досвідом раннього виявлення та результатами абілітації немовлят та дітей раннього віку в Медичному центрі АВРОРА®. Було наголошено, що раннє виявлення та забезпечення ранньої слухової стимуляції мозку шляхом слухопротезування та організація раннього психолого-педагогічного супровіду мають вирішальне значення для забезпечення ефективного розвитку, навчання та соціалізації дітей з порушенням слуху. Втручання на ранніх стадіях розвитку оптимізує процес формування мовлення та створить підґрунтя для академічної успішності дітей з порушенням слуху.  Тетяна Богданович  розповіла, що у Медичному центрі АВРОРА® реалізовані сучасні підходи до надання слухової допомоги немовлятам та дітям раннього віку:
1. Налагоджено процедури скринінгу слуху та діагностики порушення слуху у немовлят у відповідності до світових стандартів.
2. Дотримання алгоритму сучасного дитячого слухопротезування.
3. Для оптимізації та систематизації надання послуг з ранньої слухової допомоги складається індивідуальна програма комплексної слухової реабілітації, що поєднує дії фахівців міждисциплінарної команди, в т.ч. психолого-педагогічного та соціального напрямку.
4. Запроваджено сімейно-центрований підхід, де батьки – члени команди слухової допомоги та забезпечується інформаційно-психологічна підтримка батьків.
5. Використання сучасних дитячих слухових апаратів Oticon та систем кохлераної імплантації Oticon Medical
6. Для допомоги дітям з важким та глибоким порушенням слуху діє програма відбору кандидатів на кохлеарну імплантацію, програми доопераційної та післяопераційної реабілітації.
Комплексні дії міждисциплінарної команди фахівців Медичного центру АВРОРА®  в програмі ранньої слухової допомоги дають змогу мінімізувати вплив втрати слуху на загальний та мовленнєвий розвиток дитини. Практика Медичного центру АВРОРА® підтверджує, що розвиток навичок дітей, включених в програму ранньої реабілітації комплексної слухової допомоги, підтверджує ефективність раннього втручання, що випливає у досягненні рівня розвитку мовлення чуючи однолітків, готовності опанування загальноосвітньою програмою та ефективній соціалізації.

Фото Голуб на стенді
Директор Медичного центру слухової реабілітації АВРОРА® Олена Голуб висловила вдячність організаторам Конгресу за запрошення до участі та надану можливість проінформувати членів Асоціації дитячих отоларингологів про новітні досягнення у галузі слухової допомоги дітям різного віку: від новонароджених до підлітків.

Фото спілкування з відвідувачами на стенді
На виставці, яка проходила під час Конгресу, фахівці  Медичного центру АВРОРА® продемонструвати  делегатам Конгресу весь комплекс медичних виробів для слухової допомоги:  діагностичне обладнання Interacoustics,  дитячі слухові апарати Oticon, системи кохлеарної імплантації Oticon Medical та поспілкувалися з професійних питань.

Про аудіологічне обладнання  компанії Interacoustics, яке Центр слухової реабілітації АВРОРА® не лише використовує у своїй медичній практиці, але і постачає його у інші медичні заклади України, навчає його використанню та забезпечує  сервіс, можна дізнатися на  спеціалізованому сайті про медичне обладнання Interacoustics  - www.audiometers.aurora.ua. На зазначеному сайті є детальна інформація про аудіометри, імпедансметри, прилади для реєстрації отоакустичної емісії та слухових викликаних потенціалів (СВП), аналізатори для вимірювань характеристик слухових апаратів, прилади для вимірювання на реальному вусі (REM), вестибулярні стимулятори, відеоністагмографи, відеоотоскопи тощо.
З питань придбання аудіологічного обладнання Interacoustics в Україні  звертайтеся до відділу продажу Центру слухової реабілітації АВРОРА®.

Контакти:
Тел: (044) 501-0351
е-mail: sales@aurora.ua

 

© Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2018.  Всі права збережені.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk