• Головна >
  • Новини >
  •  Слухові апарати Oticon Siya для дітей та дорослих вже в Україні!

Слухові апарати Oticon Siya для дітей та дорослих вже в Україні!

Слухові апарати основного класу Oticon Siya (Отікон Сія) для дітей та дорослих вже сертифіковані в Україні як медичні вироби та в наявності в Медичному Центрі АВРОРА!

Нове сімейство слухових апаратів основної категорії Oticon Siya - це  значний якісний прорив в основній категорії слухових апаратів! Ці слухові апарати містять технології, які зазвичай були наявні тільки в слухових апаратах найвищого класу.

Переваги Oticon Siya

Слухові апарати Oticon Siya створені на ультрашвидкій платформі Velox™, а в їх основі лежать такі найсучасніші технології:

  • коннективність на базі низькоенергетичного Bluetooth (2,4 ГГц);
  • найкраща якість звуку слухових апаратів основної категорії;
  • дуже швидка багатосмугова адаптивна направленість.

Ці потужні, надійні, але прості в користуванні слухові апарати наявні в усіх стилях (від внутрішньовушних до завушних) для компенсації порушень слуху від легкого до важкого та глибокого ступенів.

Стили Oticon Siya

Oticon Siya надає користувачам відмінну якість звуку шляхом передачі багатих природних деталей звуку найкомфортнішим чином.

Oticon Siya обробляє звук у 50 разів швидше, ніж будь-коли в основній категорії (порівняно зі слуховими апаратами на платформі  Inium Sense).

Oticon Siya connectБезпровідна коннективність 2,4 ГГц: Oticon Siya – це перші у світі слухові апарати основного класу з технологією Bluetooth low energy 2,4 ГГц для безпровідної коннективності з будь-яким сучасним смартфоном.

Результатом цього є високий рівень основної якості звуку, що допомагає користувачеві зосередитись більш чисто на тому, що він бажає чути.

Наприклад, слухові апарати Oticon Siya швидко адаптуються до перемінного звуку, полегшуючи користувачам слідкувати за розмовою у шумних оточеннях, таких як сімейна вечеря чи ресторан.

Розмова з Oticon Siya

Слухові апарати Oticon Siya допоможуть дітям та дорослим з порушенням слуху чути краще та насолоджуватись кожним дорогоцінним моментом життя

Запрошуємо дітей та дорослих до Медичного центру АВРОРА, щоб оцінити усі переваги нових слухових апаратів  Oticon Siya!

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk