Слухові апарати Oticon Opn стали ще меншими!

Розширення лінійки слухових апаратів Oticon Opn: завушні стилі – mini-RITE, RITE, BTE PP доповнилися довгоочікуваними внутрішньовушними стилями Oticon Opn, а саме: CIC, ITC, ITE HS, ITE FS, а також найменшим у світі IIC (повністю внутрішньоканальним).

Всі нові стилі оснащені інноваційною технологією Oticon Opn. Тепер ще більше наших клієнтів зможуть отримати всі переваги технології BrainHearing™ та чудовий досвід відкритого звуку!

Парадигма OpenSound – це ключ до відчуття відкритого звуку – тепер в усіх стилях Opn!  Це дозволяє користувачам слухових апаратів отримати просторовий слух на 3600, який до цього був можливий тільки з апаратами Oticon Opn завушних стилів, а також   можливість чисто чути всіх людей навколо, краще краще розуміти, що говорять, легше запам’ятати почуте та легше пригадати, а також меншу втому.
(вставить из лифлети Опн Невидимые СА – предпоследняя страница)

Завдяки оновленню платформи Velox™ відповідно до унікальних  вимог внутрішньовушних слухових апаратів, розроблено  мініатюрні апарати, що знаходяться у вусі користувача та обробляють звук з високою швидкістю й точністю, тим самим підтримуючи мозок в процесі осмислення звуків.
(вставить картинку Велокс)

Оскільки форма вуха у кожної людини індивідуальна,  корпус внутрішньовущних слухових апаратів виготовляють на замовлення, індивідуально по внутрішньовушним зліпкам , щоб він точно підходив під форму вуха користувача. Навіть найбільш мініатюрні  невидимі моделі (IIC) відрізняються високою якістю звуку, без будь-яких помилок та дають безперервний доступ до звуків навколо на всі 360°.

 

Невидимі у каналі (IIC)
Наймініатюрніші слухові апарати, розміщуються глибоко у вушному каналі.

Повністю внутрішньоканальні (CIC)
Розміщуються повністю у слуховому каналі. За потреби оснащуються кнопкою-регулятором.

Внутрішньоканальні (ITC)
Розміщуються у слуховому каналі. Зовні видно тільки невелику фейсплату. Такі слухові апарати сумісні зі смартфонами та іншими цифровими пристроями.

Напівраковинні (ITE HS)
Ці внутрішньовушні слухові апарати займають частку видимої частини вуха. Вони дуже прості у використанні, повнофункціональні та мають можливість підключення до цифрових пристроїв (конективність).

Повнораковинні (ITE FS)
Створені для тих, хто хоче мати слуховий апарат, максимально зручний у користуванні, регулювання та налаштування. Ці внутрішньовушні слухові апарати мають повний функціонал і коннективність.

 

На сьогодні слухові апарати Oticon Opn – це повна лінійка  слухових апаратів на всі випадки порушень слуху.  Всі  стилі апаратів, що входять до лінійки Oticon Opn (від внутрішньовушних до завушних ), створені на  платформі Velox™ та дозволяють відчути справжній відкритий звук. Ця лінійка слухових апаратів компенсує порушення слуху  від легкого до важкого та глибокого ступенів та підходить  майже у всіх випадках порушень слуху.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk