Розширення співробітництва з компанією Oticon

Понад 27-річне стратегічне партнерство з компанією Oticon (Отікон) - визнаним світовим лідером з наукових досліджень, унікальних технологій, розробки та виробництва слухових рішень для дітей і дорослих стало одним з найважливіших факторів, які формували Медичний центр АВРОРА та високий рівень слухової допомоги для дітей та дорослих з порушенням слуху.

Наприкінці листопада відбувся візит менеджера компанії Oticon Клауса Хорнеманна та провідного аудіолога компанії Oticon Карстен Альбум, які відвідали Медичний центр та ознайомили лікарів-сурдологів, отоларингологів, аудіологів та сурдопедагогів з останніми науковими досягненнями, новими науковими розробками, новими медичними виробами та новими програмними продуктами компанії Oticon, які допомагають дітям та дорослим з порушенням слуху краще чути у будь-яких ситуаціях.

візит менеджера компанії Oticon Клауса Хорнеманна та провідного аудіолога компанії Oticon Карстен Альбум

Представники компанії Oticon обговорили з керівництвом Центру слухової реабілітації АВРОРА®  досягнення 2018 року та плани співробітництва на 2019 рік для надання ще більш ефективної слухової допомоги дітям та дорослим України.

Головний лікар Медичного центру АВРОРА Олена Сербін поділилася своїми враженнями: «Багато наших пацієнтів підтверджують, що завдяки слуховим апаратам Oticon Opn, вони не просто стали краще чути та розуміти мовлення, але й менше втомлюватися. А підключення слухових аппаратів до Інтернету, що дозволяє з легкістю підключитися до мобільних телефонів та інших пристроїв та забезпечити вільне спілкування по телефону, керування роботою слухових апаратів, прослуховування музики та все, що, можливо, через Інтернет тощо – перевершило усі іх сподівання! Слухові апарати Opn -  це справді  унікальні слухові рішення для людей з порушенням слуху. Серед їх переваг можна виділити також, що дуже важливо,  можливість чути і розрізняти мовлення декількох співрозмовників з різних напрямків – спереду, збоку, ззаду! Ми обговорили з представниками компанії Oticon також питання і новини слухопротезування дітей різного віку, переваги слухопротезування дітей слуховими апаратами Oticon Opn. Інноваційні слухові апарати Oticon Opn на платформі  Velox™ на сьогоднішній день дозволяють найкраще реалізувати власний слух дитини та забезпечити гарну чутність мовлення як учителя, так і учнів в умовах гамірного гамірного класу, менше втомлюватися протягом дня, досягати кращих успіхів у навчанні та вести більш активне соціальне життя.»

Директор Медичного центру слухової реабілітації АВРОРА® Олена Голуб висловила вдячність Клаусу Хорнеманну та Карстену Альбуму за велику підтримку, навчання наших фахівців на користь дітей і дорослих з порушенням слуху в Україні.

Бажаємо компанії Oticon розробок нових інноваційних слухових рішень та великих досягнень у світовій слуховій допомозі!

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 31.03.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk