• Головна >
  • Новини >
  •  Вперше в Україні: підключення та налаштування мовних процесорів Neuro 2 від Oticon Medical

Вперше в Україні: підключення та налаштування мовних процесорів Neuro 2 від Oticon Medical

Якщо втрата слуху дуже велика, підсилення  звуку за допомогою слухових апаратів може бути недостатнім. І питання не тільки в достатній потужності слухових апаратів, а й у глибині порушення. Цю проблему можна вирішити за допомогою системи кохлеарної імплантації, яка перетворює звукові коливання в електричні імпульси та передає їх безпосередньо до слухового нерву в обхід втраченої ланки.

Медичний центр слухової реабілітації АВРОРА  спільно з компанією  Oticon Medical  постійно розвиваються та удосконалюють надання професійної допомоги клієнтам  з важкою та глибокою втратою слуху.
У липні провідний клінічний інженер компанії  Oticon Medical Робін Турек  (Robin Turek) провів черговий тренінг для лікарів-сурдологів, інженерів-протезистів та сурдопедагогів Медичного центру з питань настроювання та сервісу процесорів систем кохлеарної імплантації Neuro 2, перевірки технічного стану процесорів Neuro One. На тренінгу також відпрацьовувалися навички використання нової версії  програмного забезпечення DigiMap 4.07 для настроювання процесорів системи Neuro, інтраопераційного тестування.

Команда лікарів-сурдологів, інженерів-протезистів та сурдопедагогів Медичного центру

 

Нам дуже приємно, що Робін Турек  високо оцінив підготовку українських колег: «Вагомою перевагою в Україні систем кохлеарної імплантації  Oticon Medical  серед  пропозицій інших всесвітньовідомих  виробників є висококваліфікована команда  Центру слухової реабілітації АВРОРА  - партнера компанії Oticon Medical».Завершуючи тренінг, перший заступник генерального директора Центру АВРОРА Олена Радченко висловила вдячність компанії  Oticon Medical за надані фахівцям Центру АВРОРА® дуже цінні знання та навички, які допоможуть дітям та дорослим з важким та глибоким порушенням слуху чути та жити повноцінним життям.

© Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2018. Усі права збережені.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 31.03.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk