Внутрішньовушні слухові апарати Oticon Own™ відзначені нагородою CES 2023 у сфері інновацій

Асоціація споживчої електроніки (CES) номінувала Oticon Own™ на нагороду за інновації CES® 2023 в дуже висококонкурентній категорії «Технології для носіння». Ця провідна міжнародна програма щорічно вибирає найкращі вироби з найкращих у сфері споживчої електроніки. Журі цієї престижної нагороди відзначили Oticon Own “За інноваційний дизайн та технологічні властивості, що набрали дуже велику кількість балів за всіма критеріями оцінки.”

Внутрішньовушний слуховий апарат

Oticon Own – це перші у світі внутрішньовушні слухові апарати з вбудованою глибинною нейронною мережею, що натренована на 12 мільйонах реальних звукових картин. Це означає, що Oticon Own можуть розпізнавати неймовірну кількість звуків майже всіх типів та їх деталі з максимальною точністю та миттєво адаптуватися практично до будь-яких звукових умов.

Вже вісім років поспіль технології Oticon – технології, що справді змінюють життя – отримують престижну нагороду CES у сфері інновацій (CES Innovation Awards). Загальна кількість отриманих компанією Oticon нагород CES тепер зросла до 14. Також визнання Oticon Own – це вже шоста міжнародна нагорода серед слухових апаратів Oticon на платформі Polaris (попередні п’ять нагород призначалися для слухових апаратів Oticon More™).

Завдяки сучасним технологіям мініатюризації, компанія Oticon створила найменші у світі внутрішньовушні слухові апарати, в тому числі стиль IIC - непомітний у 9 користувачів із 10*. Внутрішньовушні слухові апарати Oticon Own повністю індивідуалізовані під кожного конкретного користувача, створюють відчуття найвищого комфорту та надають упевненість для активного життя. Нові слухові апарати Oticon стилів IIC та CIC розроблені для компенсації порушень слуху до 90 дБ, а стилі Oticon Own ITC, ITE HS та ITE FS – до 100 дБ.

стилів Oticon Own

Засновані на технології Oticon BrainHearing™, Oticon Own мають високу аудіологічну ефективність та підтримують мозок у природному процесі осмислення звуків, завдяки чому користувач може насолоджуватися всією багатогранністю світу звуків.
Oticon Own - дуже мініатюрний медичний виріб з аудіологічними та технологічними властивостями найвищого рівня з можливістю повністю персоналізованих налаштувань, що можуть забезпечити користувачу винятковий комфорт .

Oticon Own IIC

Багато стилів Oticon Own можна напряму сполучити з iPhone® та сумісними пристроями Android™ *** для прямого високоякісного стримінгу, надаючи користувачам можливість слухати улюблену музику та здійснювати телефонні дзвінки через слухові апарати. Крім того користувачі iPhone та iPad отримують можливість спілкуватися в режимі hands-free (вільні руки), завдяки тому, що Apple підтримує двобічний стримінг  на слухові апарати****.

Слухові апарати Oticon Own сертифіковані в Україні як медичні вироби та в наявності у Медичному центрі слухової реабілітації АВРОРА!

Запрошуємо до Медичного центру АВРОРА, щоб оцінити усі переваги нових внутрішньовушних слухових апаратів Oticon Own!

Докладніше про Oticon Own™ у наступній публікації: OTICON OWN™ – СТВОРЕНО САМЕ ДЛЯ ВАС!

*Rumley et al. (2022). Докази про Oticon Own. Документація Oticon
** Рівень переваг може залежати від конкретного стилю.
*** Сумісний із сучасними пристроями Android, що підтримують протокол стримінгу на слухові апарати (ASHA)
**** Двобічний стримінг доступний для iPhone 11 або новіших моделей на iOS 15.2 або новішій версії, та iPad на iPadOS 15.2 або новішій версії.
За матеріалами oticon.global

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk