Основи слухопротезування

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА®  на початку жовтня провели Осінній семінар для професіоналів слухової допомоги "Основи слухопротезування".

Вітаючи учасників семінару генеральний директор Центру слухової реабілітації АВРОРА® Олександр Радченко зазначив, що у своїй роботі Центр АВРОРА вже понад 27 років надає найкращу медичну слухову допомогу світового рівня дітям та дорослим України, а також ділиться своїм практичним досвідом з колегами та проводить навчання вітчизняних фахівців слухової допомоги України: сурдологів, отоларингологів та сурдопедагогів. Співробітники Центру АВРОРА традиційно двічі на рік проводять семінари та тренінги для професіоналів  слухової допомоги для підвищення професійного рівня, знань та навичок фахівців.

генеральний директор Центру слухової реабілітації АВРОРА Олександр Радченко

Учасники семінару були ознайомлені з останніми новинами та досягненнями компанії Oticon. Було оголошено сенсаційну розробку компанії Отікон  -  всесвітньо відомі слухові апарати Opn з підключенням до Інтернету стали ще меншими та виконуються також у внутрішньовушних стилях - від непомітних у каналі та з повною раковиною. Також учасникам семінару розповіли про нове сімейство слухових апаратів для дітей та дорослих основної категорії - Oticon Siya, які відповідають найбільш важливим властивостям слухових апаратів: якість звуку та надійність та скоро будуть в Україні.

навчання фахівців слухової допомоги

На семінарі було розглянуто багато тем з точки зору слухопротезування: проведений системний огляд слухової системи як однієї з сенсорних систем людини, розглянуті питання  акустики, психоакустики, мовлення і його сприйняття, слухових апаратів та іх характеристик тощо. Доповіді спеціалістів Центру АВРОРА викликали велику зацікавленість учасників семінару та активне обговорення.

Начальник навчального відділу Центру АВРОРА Володимир Конюшняк

Начальник навчального відділу Центру АВРОРА Володимир Конюшняк висловив  впевненість, що отримані знання допоможуть учасникам семінару  -  лікарям-сурдологам, інженерам-слухопротезистам (аудіологам) та сурдопедагогам поновити та систематизувати свої знання, підвищити кваліфікацію, результативність роботи та надавати ще кращу слухову допомогу пацієнтам у всіх регіонах України з використанням найбільш сучасних методів та засобів реабілітації слуху.

учасники Осіннього семінару для професіоналів слухової допомоги

© Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2018.  Всі права збережені.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk