• Головна >
  • Новини >
  •  Оновлення мовних процесорів для користувачів систем кохлеарної імплантації Oticon Medical

Оновлення мовних процесорів для користувачів систем кохлеарної імплантації Oticon Medical

Медичний центр слухової реабілітації «АВРОРА» спільно з компанією Oticon Medical розпочали оновлення  мовних процесорів Neuro One для користувачів систем кохлеарної імплантації  Neuro.

Медичний центр слухової реабілітації АВРОРА  - Уповноважений представник  в Україні компанії  Oticon Medical  - однієї  з найбільших у світі компаній з розробки та виробництва інноваційних слухових імплантованих  систем, спільно з компанією Oticon Medical постійно розвиваються та удосконалюють надання професійної допомоги клієнтам з важкою та глибокою втратою слуху. Cьогодні кохлеарна імплантація є безпечною, перевіреною та ефективною процедурою, яка забезпечує підґрунтя дітям з важкою та глибокою втратою слуху для їх мовленнєвого розвитку і соціальної інтеграції.

Як відомо, на початку грудня 2017 року  в Україні вперше у Східній Європі почали застосовувати нову розробку компанії Oticon Medical (Данія/Франція)  – системи кохлеарної імплантації Neuro.
На відміну від інших виробників, гнучка та потужна платформа СКІ   Neuro  розроблена і працює як з сучасними  і готова  до майбутніх технологій цифрової обробки звуку Oticon Medical, тобто розроблена з метою оптимального сприймання – тепер і в майбутньому.  І, що дуже важливо, компанія Oticon Medical забезпечила оновлення звукового процесору у мабутньому. На сьогодні, за офіційним повідомленням компанії Оticon Medical, усім користувачам систем кохлеарної імплантації  Oticon Medical Neuro буде проведена безкоштовна заміна звукового процесора Neuro One на більш інноваційний Neuro 2.

 

IMG_5425

 

З  25 лютого 2019 року у Медичному центрі  слухової реабілітації АВРОРА розпочалася  Програма оновлення мовних процесорів*, в ході якої діти отримають у користування найсучасніший мовний процесор Neuro 2 від Oticon Medical.  Першою кандидаткою стала Аріна, користувач системи кохлеарної імплантації Neuro, яка отримала найсучасніший найменший у світі мовний процесор елітного класу Neuro 2.

На фото: фахівці Медичного центру слухової реабілітації з супровіду та підтримки українських користувачів систем кохлеарної імплантації Oticon Medical: (зліва направо): Ярослав Тарановський, старший інженер-протезист, аудіолог; Тетяна Богданович, завідувач реабілітаційного відділення, Оксана Щекатурина, лікар-сурдолог, отоларинголог; з Наталією Едуардівною та її донькою Аріною

 

Neuro 2 – це найменший у світі завушний мовний процесор. У мовному процесорі елітного класу Neuro 2 , розробленому для активного життя людей з важким та глибоким порушенням слуху, чудово поєднані відмінна обробка звуку та комфортний і надійний дизайн. Використання Neuro 2 надає впевненості у слуханні протягом дня. За будь-якої погоди, в будь-яких обставинах, Neuro 2 надасть можливість чути звук високої якості.

На сьогодні системи кохлеарної імплантації Oticon Medical є ефективним засобом для слухової реабілітації дітей з важким сенсоневральним порушенням слуху. Для досягнення найвищого результату реабілітації та кращих освітніх і соціальних досягнень дітей – користувачів систем кохлеарної імплантації, потрібні налагоджена співпраця фахівців Медичного центру АВРОРА із родиною дитини та всебічна підтримка рідних та близьких сім’ї дитини.

 

Рачок Аріна

 

На сьогодні системи кохлеарної імплантації Oticon Medical є ефективним засобом  для слухової реабілітації дітей з важким сенсоневральним порушенням слуху.  Для досягнення найвищого результату реабілітації та кращих освітніх і соціальних досягнень дітей – користувачів систем кохлеарної імплантації, потрібні налагоджена співпраця фахівців Медичного центру АВРОРА із родиною дитини та всебічна підтримка рідних та близьких сім’ї дитини.

 

     *Учасниками програми можуть бути лише громадяни України, які користуються системами кохлеарної імплантації Neuro від Oticon Medical  і, відповідно, були проімплантовані у 2017-2018 р.р

 

 

© Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2019.  Всі права збережені.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 31.03.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk