• Головна >
  • Новини >
  •  Добродійна допомога дитині з важким та глибоким порушенням слуху

Добродійна допомога дитині з важким та глибоким порушенням слуху

У Медичному центрі слухової реабілітації “АВРОРА” проходить комплексну реабілітацію маленький пацієнт Артем Пакета, 2011 року народження, сирота, який з 2012 року користується системою кохлеарної імплантації Digisonic (Neurelec, Франція).

Нещодавно до нас звернулась опікун Артема - Юлія Володимирівна Краснокутська з проханням здійснити перевірку технічного стану мовного процесора Saphyr SP.
У результаті даної перевірки фахівцями Центру було виявлено, що даний процесор перестав працювати. Для здійснення ремонту його було направлено виробникові, де було зроблено висновок про неможливість відновлення пристрою.
З метою забезпечення безперервної реабілітації пацієнта, опікуну Артема, Краснокутській Ю. В., Медичним центром  “АВРОРА” надано у тимчасове користування мовний процесор Saphyr SP та здійснено програмування мовного процесора згідно індивідуальних потреб маленького Артема.
Керівництвом ТОВ ЦСР “АВРОРА” проведені переговори з виробником системи з метою отримання спеціальної ціни для забезпечення хлопчика новим процесором.
Спільними скоординованими зусиллями як виробника, так і Медичного Центру АВРОРА  надано суттєву знижку на завушний мовний процесор Saphyr SP, його вартість з ПДВ становить всього 56 924 грн. Слід зазначити, що повна ціна процесора становить близько 284 000 грн з ПДВ.
Також знайшлись небайдужі люди, які змогли фінансово допомогти в даній ситуації маленькому Артему.
Спонсором - керівництвом ТОВ “АВ Метал Груп” (м. Дніпро) було сплачено вартість завушного процесора. Представником компанії ТОВ “АВ Метал Груп для передачі зазначеного процесора виступив заступник з Київського регіону Мартинюк Олег Борисович.
Як показала дана ситуація, ТОВ ЦСР “АВРОРА” є надійною компанією. Це підтверджується тим, що в нестандартній ситуації надана допомога маленькому пацієнту. А саме надано безоплатно у тимчасове користуваня мовний процесор Saphyr SP для безперервної реабілітації на час збору коштів на купівлю постійного мовного процесора за найнижчою ціною.

paketa-artem

Висловлюємо безмежну вдячність спонсору - Товариству з обмеженою відповідальністю “АВ Метал Груп” за допомогу в наданні коштів для спільної мети - зробити світ кращим та надати більше можливостей для розвитку слухового сприймання, мови та мовлення маленького пацієнта МЦ “АВРОРА” Пакети Артема.
В свою чергу бажаємо маленькому Артему успіхів у житті та пізнанні світу в своїй безмежності та чарівності!

 

© Центр слухової реабілітації АВРОРА, 2019. Всі права збережені.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk