• Головна >
  • Новини >
  •  Вперше в Україні: нова технологія Oticon, що закриває розрив між нормальним і порушеним слухом!

Вперше в Україні: нова технологія Oticon, що закриває розрив між нормальним і порушеним слухом!

Компанія Oticon випустила нове сімейство елітних слухових апаратів Oticon Opn S на революційній цифровій платформі Velox S, що дозволяють чути як люди з нормальним слухом!

Слухові апарати Oticon S вже сертифіковані в Україні як медичні вироби та скоро будуть в наявності саме в Медичному центрі слухової реабілітації АВРОРА!

Компанія Oticon, створивши слухові апарати Oticon Opn, встановила новий стандарт слухової допомоги , а створивши нові Oticon Opn S підняла концепцію відкритого звуку і унікальну ефективність технології BrainHearing на революційно новий рівень:

Velox S – це новий рівень обробки звуку!
Супернадшвидка автоматика, нові дуже чутливі детектори та збільшений обсяг пам'яті роблять нову платформу Velox S найпотужнішою серед створених Oticon, здатною аналізувати звук 56 000 раз на секунду!

Velox S – це найшвидша, найдосконаліша платформа з величезною обчислювальною потужністю, яка дозволяє користувачам розпочати дійсно нове, краще життя.

 

 

 

 

 

Платформа Velox S має повністю програмне управління та можливість оновлення програмного забезпечення, що робить її готовою до майбутнього.

• OpenSound Navigator - надає користувачам точнішу інформацію про навколишню звукову картину на 360º навіть в складних акустичних умовах. Ця відкрита звукова картина дозволяє чути декількох співрозмовників одночасно та вибирати, до кого та до чого прислухатися.

• Нова функція OpenSound Booster - додаткова допомога в щоденних ситуаціях з високим рівнем шуму там, де вона найбільш потрібна.

• OpenSound Optimizer – від подолання зворотного зв’язку (свисту) ще до того, як він виникне!

OpenSound Optimizer створює умови для оптимального підсилення та відсутності зворотного зв’язку (свисту)  при відкритих програмуваннях слухового апарата, дозволяючи користувачам відчути новий рівень відкритого звуку.

Завдяки OpenSound Optimizer та OpenSound Navigator, нові слухові апарати Oticon Opn S виводять розбірливість мовлення на новий рівень, наближаючи його до рівня людей з нормальним слухом.

Всі апарати лінійки Opn S створюють унікальну відкриту звукову картину, де користувач може одночасно чути багатьох співрозмовників.

А також нові додаткові можливості:

  • Широкий спектр бездротових підключень – у тому числі, трансляція в режимі hands-free з усіх сучасних смартфонів.
  • Мобільний додаток Oticon ON - дає користувачам доступ до великої кількості функцій, що доповнюють високі аудіологічні технології Oticon Opn S.

Завдяки підтримці мозку Oticon Opn S суттєво зменшують слухове зусилля!

Підтримка BrainHearing забезпечується унікальним поєднанням технологій, які, працюючи разом, знижують слухове зусилля та створюють кращі умови для функціонування мозку.

 

Запрошуємо  до Медичного центру АВРОРА, щоб першими в Україні оцінити усі переваги нових слухових апаратів  Oticon Opn S!

 

Останні статті

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
слухові апарати

Як зрозуміти, що потрібні слухові апарати

Втрата слуху може спіткати будь-кого в будь-якому віці. Відбуватися це може як раптово, так і поступово, і багато людей цього може просто не відчувати.
Читати далі
Діагностика слуху на прийомі у лікаря-сурдолога. Консультація щодо відновлення слуху - яка вірогідність?

Чи можна відновити слух?

Порушення слуху — проблема, яка торкається мільйонів людей. Тому не дивно, що виникає стільки питань про те, чи можна відновити слух. Скажімо так: на сьогоднішній день порушення слуху можна компенсувати.
Читати далі
  • uk