• Головна >
  • Статті >
  • Медична слухова допомога учасникам бойових дій та їх родинам

Медична слухова допомога учасникам бойових дій та їх родинам

Бойові дії в Україні спричинили виникнення порушень слуху у дорослих та дітей, що викликані пораненнями, а також впливом ударної звукової хвилі – акустичними травмами тощо. Також багато хто потерпає від шуму у вухах (тинітусу).

При цьому при таких порушеннях слуху медикаментозне лікування зазвичай неефективне, а хірургічне втручання показане лише в обмежених випадках, але більшості людей з порушенням слуху можуть допомогти сучасні високотехнологічні слухові апарати.

Ефективні слухові апарати Oticon дозволяють сформувати об'ємну звукову картину на 360° навкруги; дають змогу чути мовлення декількох співрозмовників одночасно з усіма нюансами без зовнішнього шуму; підключаються до смартфона та інших гаджетів. І при цьому залишаються візуально непомітними для навколишніх: можуть бути максимально естетично приховані за вушною раковиною або всередині слухового ходу.

У Медичному центрі слухової реабілітації АВРОРА® -  акредитованому закладі охорони здоров’я, що працює на засадах доказової медицини, лікарі-сурдологи, аудіологи мають досвід надання ефективної слухової допомоги ветеранам, які втратили слух внаслідок гарматних пострілів та вибухів на відкритому просторі, а також тим, хто отримав контузію через постріли та вибухи у закритих приміщеннях. Висококваліфіковані лікарі-сурдологи на високоякісному обладнанні проведуть ретельну діагностику порушень слуху і тинітусу.  За потреби, проведуть слухопротезування найсучаснішими слуховими апаратами, а досвідчені сурдопедагоги – заняття з розвитку слухового сприймання та мови.

Баліна

Для того, щоб допомогти ветеранам якомога швидше соціалізуватися, Центр слухової реабілітації «Аврора» під час «Ігор нескорених» наприкінці серпня 2019 року,  надав  кожному спортсмену "Сертифікат доброго слуху" на безкоштовні медичні послуги.  На сьогодні вже багато ветеранів та члени їх родин скористалися цією пропозицією, відвідали Медичний центр та отримали слухову допомогу.

 «Київ дипломатичний» №7, 2019.

Нагадуємо, що в Медичному центрі  АВРОРА введено програму лояльності для учасників бойових дій та членів їх сімей, діють спеціальні ціни на послуги, слухові апарати та системи кохлеарної імплантації (кохлеарні імпланти).

Медичний центр «Аврора» готовий надати кваліфіковану слухову допомогу усім ветеранам  та членам їх сімей для забезпечення їх активного життя.

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk
  • ru