• Головна >
  • Новини >
  •  Якщо у дитини виявлено порушення слуху: поради батькам

Якщо у дитини виявлено порушення слуху: поради батькам

Порушення слуху у дитини для більшості батьків є несподіваним. Потрібно буде дізнатися багато важливого про слух дитини, його порушення та компенсацію сучасними засобами. Батькам важливо знати, що у дітей навіть з глухотою є хороші шанси чути, говорити та гармонійно розвиватися.

Головне - не гаяти часу та звернутися до лікаря-сурдолога за медичною слуховою допомогою для компенсації порушення слуху та розвитку дитини.
Що потрібно робити у випадку, якщо у дитини виявлено порушення слуху та рекомендовані слухові апарати, читайте  у наступній публікації на нашому сайті Слухові рішення для дітей: поради батькам.

Не зволікайте з проведенням діагностики слуху у Вашої дитини, адже турбота про слух є невід’ємною складовою її успішного майбутнього. Навіть невелика некомпенсована втрата слуху може негативно вплинути на розвиток дитини, процес оволодіння мовою, мовленням та психологічний стан.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk