Інформаційна online-консультація лікаря-сурдолога

Під час карантину, ми запроваджуємо інформаційні online-консультації лікаря-сурдолога з питань порушень слуху дітей та дорослих, підбору та користування слуховими апаратами, системами кохлеарної імплантації.

Дистанційна консультація – це чудовий спосіб отримати фахову пораду лікаря в тих випадках, коли візит до медичного центру неможливий. І хоча онлайн-консультація має свої обмеження та не замінить особистого звернення до лікаря, проте є багато випадків, коли Вам необов’язково їхати до медичного центру.

Інформаційна консультація лікаря онлайн дає можливість:

  • Отримати інформацію з питань порушень слуху у дитини або дорослого
  • Проконсультуватися щодо аудіограм, висновків лікарів, результатів обстежень тощо, які ви проходили раніше
  • Отримати фахові поради щодо підбору та користування слуховими апаратами та системами кохлеарної імплантації.
  • Впевнитись, що Ваші слухові рішення працюють добре або зрозуміти, що вони потребують сервісного огляду, чистки або налаштування в нашому центрі.
  • Уточнити рекомендації лікаря щодо використання слухових рішень.

Зверніть увагу!  Лікар має право припинити інформаційне консультування, якщо зрозуміє, що у Вашому випадку необхідно терміново звернутися до медичного закладу для огляду, лікування або діагностування.

Для того, щоб скористатися послугою безкоштовної «Онлайн - консультації», зв'яжіться з нашим адміністратором, узгодьте дату та час консультації. До початку консультування надішліть нам попередні результати обстежень зручним для Вас чином та будьте на зв’язку в домовлений час.

  • Телефон - (044) 299-4082
  • Viber - (050) 382-4195
  • електронна пошта - clinica@aurora.ua

Якщо Вам знадобиться термінова додаткова діагностика в умовах Медичного центру, ми зможемо її надати з найсуворішим дотриманням норм безпеки для запобігання поширенню коронавірусу SARS-CoV-2, згідно з рекомендаціями МОЗ.

Нагадуємо про новий графік роботи МЦ «Аврора» на період карантину

Ми завжди на варті Вашого кращого слуху!

Будьте здорові! Бережіть себе, обов'язково дотримуйтесь заходів особистої гігієни згідно з рекомендаціями МОЗ.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk
  • ru