• Головна >
  • Статті >
  •  Бездротовий виносний мікрофон Oticon EduMic для шумних шкільних класів з сильною реверберацією

Бездротовий виносний мікрофон Oticon EduMic для шумних шкільних класів з сильною реверберацією

Компанія Oticon - світовий лідер з виробництва слухових апаратів, розробила новий бездротовий виносний мікрофон EduMic, який допоможе дітям з порушенням слуху краще чути в класі.

EduMic підключається до педіатричних слухових апаратів Oticon Opn Play та Oticon Xceed Play™, оптимізуючи співвідношення сигнал/шум та дозволяючи чітко й стабільно чути голос учителя.

EduMic  має інноваційну технологію OpenSound Navigator (ця технологія наявна і  в педіатричних слухових апаратах Oticon), за допомогою якої мікрофон EduMic постійно аналізує звукове оточення та видаляє шум – навіть у паузах між словами.

Цей бездротовий виносний мікрофон напряму підключається до бездротового приймача 2,4 ГГц, інтегрованого в педіатричних слухових апаратах Oticon, при цьому жодних додаткових пристроїв не потрібно. Також EduMic можна швидко і просто під'єднати до існуючих класних акустичних систем за допомогою стандартного євро-роз’єму або штекера. Пристрій дуже простий у користуванні, легкий, а заряду його літій-іонного акумулятора вистачає на 10 годин.

«У 2019 році ми випустили два нових педіатричних слухових рішення, Oticon Opn Play та Oticon Xceed Play, і тепер завдяки цій унікальній технології  спеціалісти слухової допомоги можуть забезпечити дітям з порушенням слуху доступ до всіх звуків на 360° як в простих, так і в складних акустичних умовах» - розповів Томас Беренс, головний аудіолог компанії Oticon. – «Наш новий EduMic ще більше розширює можливості для розвитку мовлення, навчання та соціалізації учнів з порушенням слуху, покращуючи розуміння мовлення в шумних приміщеннях з сильною реверберацією – таких, якими є більшість сучасних класів».

Чудова сумісність з класними рішеннями

EduMic простий у користуванні, його легко сполучувати зі слуховими апаратами та, в разі потреби, заглушати. Достатньо сполучити бездротовий виносний мікрофон зі слуховими апаратами один раз. Педагоги зможуть вільно та ефективно спілкуватися з учнями, лише натиснувши одну кнопку.

Також вчителі можуть під'єднати EduMic до встановлених у класі мікрофонних систем через євро-роз’єм, щоб не носити два мікрофони. Технологія 2,4 ГГц забезпечує стабільний сигнал та зв'язок з будь-якою кількістю слухових апаратів Oticon. Навіть в типовому класному приміщенні, перевантаженому сигналами Wi-Fi, сигнал мікрофона залишається сильним та стабільним. А переходячи до іншого класу, вчителі можуть взяти EduMic з собою.

EduMic також можна під'єднати до різноманітних аудіо джерел, що застосовуються під час уроків. Вчитель може під'єднати EduMic до комп’ютера, смарт-дошки або планшета за допомогою штекера 3,5 мм. Також за допомогою аудіо штекера можна під'єднати мікрофон до існуючих у класі систем звукового поля, надаючи таким чином доступ до декількох аудіо джерел та мікрофонів одночасно.

Якість звуку світового рівня

Коли шум, відстань та реверберація ускладнюють сприйняття інформації в класі, EduMic, в комбінації з педіатричними слуховими апаратами Oticon,  дозволяють чітко чути голос учителя. Це стало можливим завдяки потужній платформі Oticon Velox S - найшвидшій та найсучаснішій платформі для обробки сигналу, створеній Oticon, з технологією зв’язку TwinLink™ 2,4 ГГц. TwinLink дозволяє виконувати бінауральну обробку сигналу слухових апаратів, одночасно транслюючи на них звук.

Створений для класу та педагога

EduMic міцний, надійний та здатний витримати всі виклики щоденного життя, у тому числі випадкові падіння. Завдяки двом світловим індикаторам, вчитель зможе з одного погляду визначити, в якому стані знаходиться мікрофон. Пристрій дуже легкий (32 г), і вчитель може носити його різними способами, в залежності від особистих побажань та стилю. Пристрій можна причепити до лацкану, комірця або кишені за допомогою кліпси, що повертається, або носити на шиї на шнурку, довжина якого легко регулюється.

«EduMic – це гнучке рішення, що має невеликі розміри та дуже просте в користуванні» - підтверджує Беренс, - «EduMic допоможе вчителеві зосередитись на тому, що справді важливе – на встановленні контакту з дітьми та їх навчанні, як у класі, так і поза ним».

Детальніше про виносний мікрофон та педіатричні слухові апарати Oticon Ви можете дізнатися на нашому сайті: мікрофон EduMic, дитячі слухові апарати Oticon Opn Play, дитячі слухові апарати для дітей з важкою та глибокою втратою слуху Oticon Xceed Play.

За матеріалами сайту oticon.global.
© Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2020.  Усі права збережені.

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk
  • ru