Аудіометрічні кабіни для медичної практики

Центр слухової реабілітації АВРОРА® як постачальник аудіометричного обладнання, завершив інсталяцію звукоізолюючої кабіни Puma Srl (Італія) на одному із великих виробничих підприємств України.

Встановлення кабіни PRO 45S дозволить забезпечити кваліфіковане обстеження слуху безпосередньо на виробничому підприємстві нашого партнера.
Кабіни серії PRO 45S забезпечують ефективну звукоізоляцію, що унеможливлює вплив навколишнього шуму на результати обстеження. Компактність та відмінні акустичні характеристики дозволяють застосовувати кабіни як в клінічних установах, так і у виробничих приміщеннях.
Фахівці компанії завершили повний комплекс робіт з процедури підтвердження відповідності технічному регламенту аудіометричних кабін виробництва компанії Puma Srl (Італія).
Інсталяція кабіни стала важливим етапом в комплектації сучасного медичного кабінету, оснащеного аудіометричним обладнанням ТМ Interacoustics.

З питань придбання аудіологічного обладнання Interacoustics, а також аудіометричних кабін Puma Srl (Італія) в Україні, будь ласка, звертайтеся до відділу продажу Центру слухової реабілітації АВРОРА®
Наші фахівці продемонструють весь комплекс медичних виробів для слухової допомоги та нададуть відповіді на Ваші запитання.

 

Останні статті

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
слухові апарати

Як зрозуміти, що потрібні слухові апарати

Втрата слуху може спіткати будь-кого в будь-якому віці. Відбуватися це може як раптово, так і поступово, і багато людей цього може просто не відчувати.
Читати далі
Діагностика слуху на прийомі у лікаря-сурдолога. Консультація щодо відновлення слуху - яка вірогідність?

Чи можна відновити слух?

Порушення слуху — проблема, яка торкається мільйонів людей. Тому не дивно, що виникає стільки питань про те, чи можна відновити слух. Скажімо так: на сьогоднішній день порушення слуху можна компенсувати.
Читати далі
  • uk