Візит менеджера компанії Oticon

Медичний центр АВРОРА вже понад 28 років співпрацює з компанією Oticon (Данія) - визнаним світовим лідером з наукових досліджень, унікальних технологій, розробки та виробництва слухових апаратів для дітей і дорослих.

На початку червня відбувся візит менеджера компанії Oticon Клауса Хорнеманна.
Клаус Хорнеманн відвідав наш Медичний центр та ознайомив лікарів-сурдологів, сурдопедагогів  і слухопротезистів про нові досягнення компанії Oticon у галузі слухової допомоги, а також повідомив про досягнення ще найвищого рівня з розробки технологій слухових апаратів Oticon, які закривають розрив між нормальним та порушеним слухом.

Ми раді повідомити, що на початку літа в Україні будуть сертифіковані як медичні вироби нові слухові апарати Opn S та педіатрічні слухові апарати Opn Play, що покращать життя дітей та дорослих з порушенням слуху.

Компенсація порушення слуху слуховими апаратами Oticon нормалізує роботу мозку, покращує розуміння мовлення, можливості освіти, професійної діяльності, соціальних контактів, розумового та загального здоров’я людини.

Клаус Хорнеманн також обговорив з керівництвом Центру слухової реабілітації АВРОРА® плани співробітництва на друге півріччя 2019 року для надання ще більш ефективної слухової допомоги дітям та дорослим України.

Дуже дякуємо Клаусу Хорнеманну за велику підтримку та навчання наших фахівців!

© Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2019.  Усі права збережені.

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk