• Головна >
  • Новини >
  •  Участь у осінній конференції Українського наукового медичного товариства лікарів-оториноларингологів

Участь у осінній конференції Українського наукового медичного товариства лікарів-оториноларингологів

Фахівці Центру слухової реабілітації АВРОРА®взяли  участь у Щорічній традиційної осінній конференції Українського наукового медичного товариства лікарів-оториноларингологів «Сучасні  досягнення в оториноларингології (1-2 жовтня 2018 року, м. Львів).

«Центр слухової реабілітації АВРОРА® вдячний організаторам за запрошення до участі в конференції та надану можливість проінформувати членів Українського наукового медичного товариства лікарів-оториноларингологів про новітні досягнення у галузі слухової допомоги» - розповів заступник генерального директора з медичних питань В’ячеслав Федорук, – «Це чудова можливість поспілкуватися з колегами та партнерами з різних куточків України, а також  продемонструвати  лікарям-отоларингологам весь комплекс медичних виробів для слухової допомоги:  – діагностичне обладнання Interacoustics, нові слухові рішення Oticon, системи кохлеарної імплантації Oticon Medical.  Сподіваємося на подальшу співпрацю з метою підвищення рівня слухової допомоги дітям та дорослим».

Перший заступник Генерального директора Центру АВРОРА Олена Радченко розповіла, що Центр слухової реабілітації АВРОРА використовує у своїй медичній практиці обладнання компанії Interacoustics, а також і  постачає його у інші медичні заклади України. Обладнання Interacoustics проходить щоденне випробування в реальному житті, де сурдологи, отоларингологи , дослідники та персонал клінік поєднують свій досвід і знання та обладнання Interacoustics, щоб змінити на краще життя їх пацієнтів  Для застосування у практиці медичні вироби мають бути сертифікованими на відповідність регуляторним вимогам. Центр слухової реабілітації АВРОРА® є Уповноваженим представником компанії Interacoustics в Україні і відповідає за виконання усіх регуляторних вимог на ринку».

«Обладнання Interacoustics охоплює всі ділянки дослідження слуху та вестибулярного апарату. При його розробці компанія Interacoustics ставила за мету простоту використання, можливість використання у майбутньому та інтеграцію платформ між собою. Завдяки цим ключовим факторам обладнання Interacoustics  та програмне забезпечення не тільки допомагає вирішити поточні задачи лікарів, але й полегшує всі робочі процеси у клініках, не тільки зараз , але й в майбутньому. При цьому звертаємо увагу, що ефективність використання обладнання Interacoustics залежить від багатьох факторів, у першу чергу, як саме прилади  встановлені на місці у клініці, а також як фахівці закладу навчені користуванню ними та як вони обслуговуються протягом усього терміну користування. Для цього Центр слухової реабілітації АВРОРА® забезпечує калібрування та метрологічну повірку приладів, навчання та тренінги з його ефективного використання, підтримку користувачів, ремонт та сервіс обладнання» - розповів начальник Навчального відділу Центру слухової реабілітації АВРОРА Володимир Конюшняк.
Детальніше про аудіологічне обладнання  компанії Interacoustics (аудіометри, імпедансметри, прилади для реєстрації отоакустичної емісії та слухових викликаних потенціалів (СВП), аналізатори для вимірювань характеристик слухових апаратів, прилади для вимірювання на реальному вусі (REM), вестибулярні стимулятори, відеоністагмографи, відеоотоскопи тощо), яке постачає Центр АВРОРА, можна дізнатися на  сайті про медичне обладнання Interacoustics  - www.audiometers.aurora.ua. З питань придбання аудіологічного обладнання Interacoustics в Україні звертайтеся до відділу продажу Центру слухової реабілітації АВРОРА®.

Контакти: Тел: (044) 501-0351е-mail: sales@aurora.ua

©Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2018. Всі права збережені.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk