• Головна >
  • Новини >
  •  Тренінг з підключення та налаштування мовних процесорів Neuro 2 від Oticon Medical

Тренінг з підключення та налаштування мовних процесорів Neuro 2 від Oticon Medical

Медичний центр слухової реабілітації АВРОРА є Уповноваженим представником в Україні компанії  Oticon Medical - провідної світової компанії в області імплантованих слухових рішень, спрямованих на допомогу людям з  втратою слуху, що розробляє системи кохлеарної імплантації  та системи кісткового проведення для людей з найскладнішими проблемами слуху.

Медичний центр слухової реабілітації АВРОРА спільно з компанією Oticon Medical постійно розвиваються та удосконалюють надання професійної допомоги клієнтам з важкою та глибокою втратою слуху.
Наприкінці серпня провідний клінічний інженер компанії Oticon Medical Робін Турек (Robin Turek) провів черговий тренінг для фахівців слухової допомоги: лікарів-сурдологів, інженерів-протезистів та сурдопедагогів. Розглядалися питання налаштування та сервісу мовних процесорів Neuro 2 - мовного процесору преміум-класу від Oticon Medical. На тренінгу також відпрацьовувалися навички інтраопераційного вимірювання.

На фото: провідний клінічний інженер Робін Турек проводить навчання фахівців слухової допомоги України

Робін Турек  високо оцінив підготовку українських колег: «Вагомою перевагою в Україні систем кохлеарної імплантації  Oticon Medical серед  пропозицій інших всесвітньовідомих  виробників є висококваліфікована команда  Центру слухової реабілітації АВРОРА - партнера компанії Oticon Medical».

Медичний директор Центру слухової реабілітації  АВРОРА Олена Сербін висловила вдячність компанії Oticon Medical за надані фахівцям Центру АВРОРА® дуже цінні знання та навички, які допоможуть дітям та дорослим з важким та глибоким порушенням слуху чути та жити повноцінним життям.

© Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2019. Усі права збережені.

Останні статті

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
слухові апарати

Як зрозуміти, що потрібні слухові апарати

Втрата слуху може спіткати будь-кого в будь-якому віці. Відбуватися це може як раптово, так і поступово, і багато людей цього може просто не відчувати.
Читати далі
Діагностика слуху на прийомі у лікаря-сурдолога. Консультація щодо відновлення слуху - яка вірогідність?

Чи можна відновити слух?

Порушення слуху — проблема, яка торкається мільйонів людей. Тому не дивно, що виникає стільки питань про те, чи можна відновити слух. Скажімо так: на сьогоднішній день порушення слуху можна компенсувати.
Читати далі
  • uk