Семінар-практикум: Основи слухопротезування

Наприкінці травня та на початку червня відбулися-семінари практикуми для професіоналів слухової допомоги "Основи слухопротезування", частина II за участю Олени Соколової, MD, PhD, кандидата медичних наук, лікаря-отоларинголога та наукового консультанта Медичного центру АВРОРА.

Олександр Радченко, генеральний директор Центру слухової реабілітації АВРОРА розповів учасникам семінару: «Як Ви знаєте, у своїй практиці Медичний центр АВРОРА® використовує методики, засновані на доказовій медицині, результативність та ефективність яких для пацієнтів доведена науковими медичними дослідженнями.
Також наш Медичний Центр АВРОРА® допомагає лікарям-сурдологам, отоларингологам, сурдопедагогам, інженерам-сулухопротезистам, аудіологам України засвоювати ці технології та сучасні методики, і,  таким чином,  краще вирішувати слухові проблеми їх пацієнтів. Ми навчаємо фахівців на робочих місцях, проводимо спеціалізовані курси, семінари, симпозіуми, тренінги, створюємо вебресурси, а також видаємо корисні матеріали для фахівців. Ми продовжуємо серію спеціальних семінарів з основ слухопротезування, щоб надати систематичний огляд сучасних мультидисциплінарних наукових знань, які необхідні слухопротезисту для надання високоякісної слухової допомоги». 

Учасники семінару дізналися про  методи обстеження зовнішнього вуха, патологічні стани зовнішнього вуха та технології зняття вушних зліпків тощо.

При цьому фахівці слухової допомоги мали змогу закріпити отриманні знання на майстер-класах, які проходили під час семінарів та поспілкуватися з колегами з професійних питань лікування та компенсації порушень слуху.

Усі учасники отримали сертифікати про проходження семінарів-практикумів.

Сподіваємося, що отримана на семінарі-практикумі інформація допоможе спеціалістам слухової допомоги України поновити та систематизувати свої знання, підвищити кваліфікацію та результативність роботи.
Бажаємо нашим колегам професійних успіхів, а дітям та дорослим – кращого слуху! Будьте здорові!

© Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2019.  Усі права збережені.

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk