Розвиток співробітництва з компанією Interacoustics

У Медичному центрі АВРОРА вже 26 років для  обстеження пацієнтів використовується високоякісне, точне та надійне обладнання компанії Interacoustics (Данія), яке дозволяє досліджувати всі ділянки органу слуху та рівноваги. При цьому Центр слухової реабілітації АВРОРА не лише використовує у своїй медичній практиці обладнання компанії Interacoustics, але і постачає його у інші приватні та державні медичні заклади України.

На початку серпня  відбувся візит менеджера компанії Interacoustics Расмуса Нейрапа, який ознайомив працівників АВРОРИ з новою лінійкою обладнання для діагностики слухового та вестибулярного аналізаторів.

візит менеджера компанії Interacoustics Расмуса Нейрапа

«Центр слухової реабілітації АВРОРА не лише використовує у своїй медичній практиці обладнання компанії Interacoustics, але і постачає його у інші медичні заклади України, , навчає його використанню та забезпечує  сервіс. Потрібно зауважити, що для застосування у практиці медичні вироби мають бути сертифікованими на відповідність регуляторним вимогам. Центр слухової реабілітації АВРОРА® є Уповноваженим представником компанії Interacoustics в Україні і відповідає за виконання усіх регуляторних вимог на ринку» - розповіла перший заступник генерального директора Центру АВРОРА Олена Радченко.

«Дуже дякуємо Расмусу Нейрапу за продуктивну зустріч та отриману інформацію про оновлення діагностичного обладнання. Компанія Interacoustics є найкращим у світі виробником діагностичного обладнання для діагностики слуху,  - підтверджує генеральний  директор Центру слухової реабілітації АВРОРА  Олександр Радченко. - Ми впевнені у нашому партнері компанії Interacoustics та найвищій якості цих приладів. Звертаємо увагу, що ефективність використання його залежить також від багатьох факторів, у першу чергу, як саме прилади  встановлені на місці у клініці, а також як фахівці закладу навчені користуванню ними та як вони обслуговуються протягом усього терміну користування. Для цього Центр слухової реабілітації АВРОРА® забезпечує калібрування та метрологічну повірку приладів, навчання та тренінги з його ефективного використання, підтримку користувачів, ремонт та сервіс обладнання».

Олександр Радченко, Расмуса Нейрапа, Олена Радченко

Про аудіологічне обладнання  компанії Interacoustics, яке постачає Центр АВРОРА, можна дізнатися на  спеціалізованому сайті про медичне обладнання Interacoustics  - www.audiometers.aurora.ua. На зазначеному сайті є детальна інформація про аудіометри, імпедансметри, прилади для реєстрації отоакустичної емісії та слухових викликаних потенціалів (СВП), аналізатори для вимірювань характеристик слухових апаратів, прилади для вимірювання на реальному вусі (REM), вестибулярні стимулятори, відеоністагмографи, відеоотоскопи тощо.

З питань придбання аудіологічного обладнання Interacoustics в Україні  звертайтеся до відділу продажу Центру слухової реабілітації АВРОРА®.

Контакти:
Тел: (044) 501-0351
е-mail: sales@aurora.ua

©Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2018. Всі права збережені.

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk