• Головна >
  • Новини >
  •  Oticon Xceed Play: для дітей з важким та глибоким порушенням слуху

Oticon Xceed Play: для дітей з важким та глибоким порушенням слуху

Компанія Oticon випустила нові педіатричні слухові апарати Oticon Xceed Play на унікальній інноваційній платформі Velox S ™ для дітей з важкою та глибокою втратою слуху. Ці найпотужніші у світі слухові апарати допоможуть дітям та підліткам чути звуки абсолютно по-новому: вперше розуміти мову та мовлення в шумі на всі 360°, створюючи найкращі умови для розвитку та навчання

Ми раді повідомити, що слухові апарати Oticon Xceed Play вже сертифіковані в Україні як медичні вироби та вже наявні саме в Медичному центрі слухової реабілітації АВРОРА!

Oticon Xceed Play – це більший доступ до мовлення дітям!
Нова технологія від Oticon допоможе дитині чути повноцінну, багату, збалансовану звукову картину!

Velox S – це найшвидша, найдосконаліша платформа з величезною обчислювальною потужністю, яка дозволить дітям з порушенням слуху розпочати дійсно нове, краще життя.

А також, що дуже важливо - платформа Velox S має повністю програмне управління та можливість оновлення програмного забезпечення, що робить її готовою до майбутнього!

OpenSound Navigator надає дітям ще більш точнішу інформацію про навколишню звукову картину на 360º навіть в складних акустичних умовах. Ця відкрита звукова картина дозволяє чути декількох співрозмовників одночасно, таким чином підтримуючи невимушене навчання та даючи дитині змогу вибирати, до кого та до чого прислухатися.
OpenSound Optimizer – від подолання зворотного зв’язку (свисту) до його попередження.

Більше ніякого свисту! Нові слухові апарати Oticon Xceed Play™ попереджують зворотний зв'язок ще до того, як він виникне. Отже, діти можуть обійматися, носити головні убори та гратися без ризику виникнення неприємного свисту!

Революційно новий підхід до боротьби зі свистом дозволить дитини чути більше мовленнєвих сигналів. Це прорив у слуховій допомозі для дітей з важким або глибоким порушенням слуху.

А також додаткові нові можливості:  

  • Широкий спектр бездротових підключень – у тому числі, трансляція в режимі hands-free з усіх сучасних смартфонів.
  • Мобільний додаток Oticon ON – дає дітям та батькам доступ до великої кількості функцій, що доповнюють високі аудіологічні технології Oticon Xceed Play.
  • Для підлітків: новий OpenSound Booster – додаткова допомога в щоденних ситуаціях з високим рівнем шуму там, де вона найбільш потрібна.

Запрошуємо дітей та дорослих до Медичного центру АВРОРА, щоб першими в Україні оцінити усі переваги нових найпотужніших у світі слухових апаратів  Oticon Xceed Play!

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk