• Головна >
  • Новини >
  •  Нові слухові рішення та підвищення результативності слухопротезної практики

Нові слухові рішення та підвищення результативності слухопротезної практики

8-9 лютого 2019 року відбувся Зимовий семінар для професіоналів слухової допомоги "Нові слухові рішення та підвищення результативності слухопротезної практики", який провели фахівці Центру слухової реабілітації АВРОРА за участю засновника українського наукового слухопротезування Юрія Соколова, MS, PhD

Учасників семінару привітав  Генеральний директор Центру слухової реабілітації АВРОРА Олександр Радченко,  який відзначив численні досягнення у галузі слухової допомоги, нові прориви у технологіях слухових апаратів Oticon, систем кохлеарної імплантації Oticon Medical та наголосив на тому, що безперервна освіта фахівців є необхідною умовою постійного розвитку, розширення горизонтів пізнання і невпинного покращення слухової допомоги.

Відкриття семінару – генеральний директор Центру слухової реабілітації АВРОРА Олександр Радченко

На фото: Відкриття семінару – генеральний директор Центру слухової реабілітації АВРОРА Олександр Радченко

Учасники семінару – лікарі-сурдологи, отоларингологи, слухопротезисти, сурдопедагоги з різних областей України  дізнались про нові наукові розробки, нові медичні вироби та нові програмні продукти компанії Oticon, систем кохлеарної імплантації Oticon Medical які допомагають дітям та дорослим з порушенням слуху не тільки краще чути у будь-яких ситуаціях, а також вести активне соціальне життя.

 

Учасники семінару – лікарі-сурдологи, отоларингологи, слухопротезисти, сурдопедагоги з з різних областей України  дізнались про нові наукові розробки, нові медичні вироби та нові програмні продукти компанії Oticon, систем кохлеарної імплантації Oticon Medical які допомагають дітям та дорослим з порушенням слуху не тільки краще чути у будь-яких ситуаціях, а також вести активне соціальне життя.

 

Однією з новин для учасників семінару була презентація розширеної лінійки слухових апаратів Oticon Opn: завушні стилі  – mini-RITE, RITE, BTE PP доповнилися довгоочікуваними внутрішньовушними стилями Oticon Opn, а саме: CIC, ITC, ITE HS, ITE FS, а також найменшим у світі IIC (повністю внутрішньоканальним) слуховим апаратом! Новий Oticon Opn IIC – невидимий у вусі у 8 з 10 користувачів.  При цьому всі нові стилі оснащені інноваційною технологією Oticon Opn. Тепер ще більше клієнтів зможуть отримати всі переваги технології BrainHearing™ та чудовий досвід відкритого звуку! Це означає, що користувачі слухових апаратів отримають просторовий слух на 3600, який до цього був можливий тільки з апаратами Oticon Opn завушних стилів, а також наявна можливість чисто чути всіх людей навколо, краще розуміти, що говорять, легше запам’ятати почуте та легше пригадати, а також меншу втому. За даними нещодавних досліджень, OpenSound  Navigator в  Oticon Opn покращує розуміння мовлення в шумних умовах (наприклад, у ресторані) з 20% до 75%! Отже, відтепер користувачі можуть вільно брати участь у розмовах та значно покращити своє життя.

На сьогодні слухові апарати Oticon Opn – це повноцінна лінійка  слухових апаратів на всі випадки порушень слуху.  Всі стилі апаратів, що входять до лінійки Oticon Opn (від внутрішньовушних до завушних ), створені на  платформі Velox™ та дозволяють відчути справжній відкритий звук. Ця лінійка слухових апаратів компенсує порушення слуху  від легкого до важкого та глибокого ступенів та підходить  майже в усіх аудіологічних випадках.

 

Фахівці Центру слухової реабілітації у своїх доповідях представили  учасникам нове сімейство слухових апаратів основної категорії Oticon Siya (Сія) - значний якісний прорив в основній категорії слухових апаратів  для багатьох дітей і дорослих з порушенням слуху. Слухові апарати  Oticon Siya містять технології, які зазвичай були наявні тільки в слухових апаратах найвищого класу

Олег Сербін, завідувач групи виробництва та сервісу

На фото: Олег Сербін, завідувач групи виробництва та сервісу розповів, що нові слухові апарати стилей IIC супермалого розміру підходять для 80% пацієнтів.

 

Слухові апарати Oticon Siya створені на ультрашвидкій платформі Velox™, а в їх основі лежать такі найсучасніші технології як конективність на базі низькоенергетичного Bluetooth (2,4 ГГц), найкраща якість звуку слухових апаратів основної категорії  та дуже швидка багатосмугова адаптивна направленість. Ці потужні, але прості в користуванні слухові апарати  наявні в усіх стилях (від внутрішньовушних до завушних) для компенсації порушень слуху від легкого до важкого та глибокого ступенів.

Володимир Конюшняк, начальник відділу навчання та підтримки та Ярослав Тарановський, старший протезист

На фото: Володимир Конюшняк, начальник відділу навчання та підтримки і Ярослав Тарановський, старший протезист, розповіли про технічні характиристики та споживчі властивості нових моделей слухових апаратів Oticon

 

«Слухові апарати Oticon Opn (Отікон Опн), якими користуються вже більше мільйона людей у світі та численні пацієнти в Україні, ще й досі не мають аналогів у світі.  Дуже важливо, що компанія Oticon розробила нове сімейство слухових апаратів Oticon Siya (Отікон Сія) середньої цінової категорії на тій же цифровій платформі Velox (Велокс), що і революційні елітні слухові апарати  Oticon Opn, причому відразу усіх стилів – від повністю невидимих внутрішньовушних (IIC) до RITE і потужних завушних (BTE PP).Завдяки нашому співробітництву з компанією Oticon Медичний центр АВРОРА у своїй практиці застосовує найбільш сучасні слухові рішення для дітей та дорослих. Ми впевнені, що за допомогою нових слухових рішень Oticon пацієнти Медичного центру АВРОРА зможуть чути ще краще.» – підтвердила Медичний директор, лікар-сурдолог, отоларинголог Олена Сербін.

Тетяна Богданович, завідувач реабілітаційного відділення

Тетяна Богданович, завідувач реабілітаційного відділення, розповіла про переваги системи кохлеарної імплантації  Neuro від Oticon Medical – важливий засіб компенсації важких та глибоких втрат слуху. Учасники семінару дізналися про оновлення системи кохлеарної імплантації  від Oticon Medical, а саме про найменший у світі завушний мовний процесор Neuro 2. Тетяна Богданович також поділилася практичним досвідом комплексної реабілітації користувачів систем кохлеарної імплантації, обслуговування  та підтримки пацієнтів з системами кохлеарної імплантації в Медичному центрі АВРОРА.

Делегати семінару

На фото: делегати семінару

 

На семінарі також обговорювались різні аспекти сурдологічної та аудіологічної практики для досягнення найкращих медико-соціальних результатів слухової реабілітації  дітей та дорослих.
Учасники семінару поділилися практичним досвідом слухопротезування пацієнтів різного віку.

Заступник генерального директора Центру АВРОРА з медичних питань Вячеслав Федорук

На фото: Заступник генерального директора  Центру АВРОРА з медичних питань В’ячеслав Федорук

 

Заступник генерального директора  Центру АВРОРА з медичних питань В’ячеслав Федорук  висловив  впевненість, що отримані знання допоможуть учасникам семінару  -  лікарям-сурдологам, інженерам-слухопротезистам (аудіологам) та сурдопедагогам поновити та систематизувати свої знання, підвищити кваліфікацію, результативність роботи та надавати ще кращу слухову допомогу пацієнтам у всіх регіонах України з використанням найбільш сучасних методів та засобів реабілітації слуху.

Учасники семінару – фахівці слухової допомоги з різних областей України

На фото: учасники семінару – фахівці слухової допомоги з різних областей України

 

© Центр слухової реабілітації АВРОРА®, 2019. Всі права збережені.

 

Останні новини

Участь у конференції «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології».

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі конференції для оториноларингологів, сурдологів України «Сучасні методи діагностики та лікування в аудіології» з нагоди Міжнародного дня слуху, яка проходила 14 березня 2024 року у Львівському національному медичному університеті імені Данила Галицького.
Читати далі

Акція на слухові апарати Oticon Siya!

Знижки на слухові апарати Oticon Siya. Тільки до 30.04.2024!
Читати далі

Участь у Науково-практичній конференції отоларингологів України

Співробітники Центру слухової реабілітації АВРОРА взяли участь в роботі Науково-практичної конференції отоларингологів України
Читати далі
  • uk