• Головна >
  • Новини >
  •  Нові слухові апарати для дітей Oticon Opn Play - краще стає ще кращим!

Нові слухові апарати для дітей Oticon Opn Play - краще стає ще кращим!

Компанія Oticon випустила нове сімейство дитячих слухових апаратів Oticon Opn Play на унікальній інноваційній платформі Velox S ™ з концепцією відкритого звуку. Ці апарати допоможуть дітям та підліткам чути звуки абсолютно по-новому: розуміти мову та мовлення в шумі на всі 360° навколо, створюючи найкращі умови для розвитку, навчання та досягнення успіхів.

Завдяки новій інноваційній платформі Velox S™ слухові Oticon Opn Play - це повний потенціал концепції відкритого звуку та BrainHearing ™

Ми раді повідомити, що слухові апарати Oticon Play вже сертифіковані в Україні як медичні вироби та скоро будуть в наявності саме в Медичному центрі слухової реабілітації АВРОРА!

Oticon Play – це новий прорив педіатричної слухової допомоги!
Нова технологія від Oticon допоможе дитині чути повноцінну, багату, збалансовану звукову картину!

Velox S – новий рівень обробки звуку. У 50 разів швидша обробка даних, виняткове розрішення - 64 частотні канали, нові дуже чутливі детектори та збільшений обсяг пам'яті роблять платформу Velox S найпотужнішою серед створених Oticon, здатною аналізувати звук 56 000 раз на секунду, порівняно з  колишньою платформою  Inium Sense.

Velox S – це найшвидша, найдосконаліша платформа з величезною обчислювальною потужністю, яка дозволяє дітям з порушенням слуху розпочати дійсно нове, краще життя.
А також, що дуже важливо - платформа Velox S має повністю програмне управління та можливість оновлення програмного забезпечення, що робить її готовою до майбутнього!

OpenSound Navigator надає дітям ще більш точнішу інформацію про навколишню звукову картину на 360º навіть в складних акустичних умовах. Ця відкрита звукова картина дозволяє чути декількох співрозмовників одночасно, таким чином підтримуючи невимушене навчання та даючи дитині змогу вибирати, до кого та до чого прислухатися.
OpenSound Optimizer – від подолання зворотного зв’язку (свисту) до його попередження.

 

 

 

 

 

 

 

Більше ніякого свисту! Нові слухові апарати Oticon Opn Play™ попереджують зворотний зв'язок ще до того, як він виникне. Отже, діти можуть обійматися, носити головні убори та гратися без ризику виникнення неприємного свисту!

Завдяки OpenSound Navigator, Oticon Opn Play покращують розбірливість мовлення на 30%, створюючи кращі умови для невимушеного навчання. Згідно з результатами досліджень, відкрита звукова картина зменшує слухове зусилля, залишаючи більше енергії для навчання (Callaway 2019, Oticon Whitepaper).

 

А також додаткові нові можливості:  

  • Широкий спектр бездротових підключень – у тому числі, трансляція в режимі hands-free з усіх сучасних смартфонів.
  • Мобільний додаток Oticon ON – дає дітям та батькам доступ до великої кількості функцій, що доповнюють високі аудіологічні технології Oticon Opn Play.
  • Для підлітків: новий OpenSound Booster – додаткова допомога в щоденних ситуаціях з високим рівнем шуму там, де вона найбільш потрібна.

Запрошуємо дітей та дорослих до Медичного центру АВРОРА, щоб першими в Україні оцінити усі переваги нових слухових апаратів  Oticon Opn Play та впевнитися, що краще стало ще кращим!

Останні статті

Слухові апарати Oticon для дітей: суперпристрої, які витримують будь-які випробування

Багато людей сприймають слухові апарати як вирок. Зокрема, це стосується батьків, яким важко змиритися з думкою, що їхня дитина має порушення слуху. Не варто засмучуватися, адже сучасні слухові апарати можуть компенсувати втрату слуху. А передові технології роблять їх використання максимально комфортним і довгостроковим.
Читати далі

Слухові апарати: коли варто носити й коли не потрібно

Коли ви вперше вдягаєте один або два слухові апарати та розумієте, яка це насолода — чути всі навколишні звуки, може статися так, що ви більше ніколи не захочете їх знімати.
Читати далі

Як працювати та займатися улюбленою справою попри порушення слуху

Перший момент, на який треба звернути увагу, якщо ви маєте порушення слуху та шукаєте роботу. Окресліть для себе сфери, в яких працювати вам буде комфортно. Робота в шумних умовах навряд чи вам підійде.
Читати далі
  • uk